Niciun meci fără scandal. Declarații incendiare după victoria CFR-ului în fața Astrei (Galerie foto)

Foto: Dan Bodea

Campioana Ligii 1 își continuă marșul spre al treilea titlu consecutiv. CFR Cluj a învins-o pe Astra cu scorul de 2-1, în prima etapă din faza play-off și a revenit pe prima poziție a clasamentului, pierdută temporar după succesul Universității Craiova în meciul cu Gaz Metan.

Disputa de pe Arena Dr Constantin Rădulescu nu a fost una spectaculoasă, dar s-a desfășurat în nota obișnuită, cu feroviarii controlând jocul de la un capăt la celălalt. Deac a deschis scorul încă din minutul 8, surprinzând apărarea visătoare a giurgiuvenilor. Golgheterul CFR-ului a înscris cu o lovitură de cap venind nemarcat din linia a doua.

Alibec a încercat să dea replica imediat (min. 13). A scăpat singur spre poarta lui Arlauskis, dar a fost ajuns din urmă de Boli și deposedat. Tot Alibec a ratat incredibil din 6 metri, după o pasă excelentă a lui Fatai, și repriza s-a încheiat în avantajul vișiniilor.

La cinci minute de la reluare, Deac a centrat la marginea careului pentru Djokovic, dar reluarea bine plasată a acestuia doar l-a evidențiat pe Lazar care s-a întins și a respins în corner. După alte 7 minute Fatai a pătruns în careul gazdelor, a fost acroșat de Arlauskis și centralul partidei a dictat penalti pentru Astra.

Alibec a transformat cu emoții și a declanșat furia pe banca CFR-ului. În minutul 71 Vinicius apare la finalizare, trimite în forță, cu capul, dar Lazar are un reflex de zile mari și respinge în corner. În minutul 77 este eliminat preparatorul fizic al gazdelor, iar în minutul 81 Păun a înscris golul victoriei cu o execuție plasată din interiorul careului.

La conferința de presă Dan Petrescu și-a pierdut cumpătul și a spus tot ce avea pe suflet. „Cu regula asta pe care o avem în România nu putem băga jucători pentru națională. Băgăm jucători pentru U21. Noi trebuie să pregătim naționala U21 sau naționala mare? Să-mi spună și mie cineva, că o iau razna.

Am jucat ca proștii 26 de etape, ne-am bătut ca proștii, am dat goluri degeaba. Golaverajul e 0-0. Unde sunt golurile pe care le-am dat? Lăsați-ne golurile, băi, băieți! Le-am dat degeaba? Ce campionat e ăsta? Campionat de proști! Noi suntem proști, iar cei care au făcut regulamentul și mai proști! Dă-o dracu’, ne batem joc de fotbal!”, a răbufnit tehnicianul liderului Ligii 1.

Distribuie:

Postaţi un comentariu