Mircea Cojocaru, al doilea mandat la ”U”. Lobonț rămâne (deocamdată) în staff

Foto: Dan Bodea

Două înfrângeri consecutive și un singur punct în ultimele trei etape, au fost rezultatele care i-au determinat pe șefii Universității Cluj să schimbe antrenorul pentru a patra oară în acest sezon. Conform platformei numaiu.ro, începând de luni, Mircea Cojocaru se va ocupa de pregătirea „Șepcilor roșii” până la finalul campionatului. Bogdan Lobonț și Adrian Iencsi rămân (deocamdată) în staful tehnic, dar Cojocaru este cel care va conduce echipa spre Liga 1.

Numit la presiunea suporterilor
Mircea Cojocaru este la al doilea mandat în acest sezon pe banca Universității. Dacă în primul mandat a fost doar interimar, de această dată Consiliul director al clubului a decis să-l numească director tehnic, ceea ce înseamnă că el va coordona pregătirea echipei, chiar dacă în acte Bogdan Lobonț și Adrian Iencsi rămân antrenori.

Răsturnarea de situație era previzibilă. La finalul partidei cu CS Mioveni, pierdută de Universitatea pe teren propriu, scor 1-2, suporterii au cerut demisia lui Bogdan Lobonț și au scandat numele lui Mircea Cojocaru. Puse în oglindă, rezultatele lui Cojocaru și Lobonț dau dreptate insistențelor suporterilor pentru ca primul să preia frâiele echipei și să o ducă în elita fotbalului românesc.

Cu Cojocaru pe bancă, Universitatea Cluj a disputa 7 meciuri în care echipa a obținut 5 victorii, două rezultate de egalitate, golaveraj 17-1 și a acumulat 17 puncte acumulate. Cu Lobonț „principal” de conjunctură, alb-negrii au disputat 8 partide. Au câștigat 5, una s-a terminat la egalitate, iar ultimele două întâlniri au însemnat tot atâtea înfrângeri. 16 puncte acumulate și 12-6 este golaverajul Universității Cluj cu Bogdan Lobonț antrenor.

Distribuie:

Nu există Comentarii

  1. Calin says:

    Asa se intampla cans pui oameni de nimic soar pe baza ca au jucat cu succes pe un anumit post. Intelectul este altceva,mult mai mult decat un animal competitiv.

Postaţi un comentariu