Minteuan mai are contract de un meci

Foto: Dan Bodea

Campioana României la fotbal, CFR Cluj, traversează un moment extrem de delicat. Feroviarii conduc în clasamentul Ligii 1 și luptă pentru un loc în semifinalele Cupei României. Feroviarii întâlnesc miercuri, în deplasare, pe Sespsi Sfântu Gheorghe, în sferturile competiției. Însă, la sfârșitul acestei săptămâni vor rămâne fără antrenor.

Patronul Nelu Varga l-a dat afară pe Antonio Conceicao, iar staful administrativ l-a numit interimar pe Alin Minteuan. Problema este că lui Minteuan, anterior antrenorul echipei a doua a clubului, îi expiră contractul, sâmbătă, 2 martie, cu o zi înaintea meciului cu Sepsi Sfântu Gheorghe din ultima etapă a sezonului regulat al Ligii 1.

Oficialii din Gruia au sperat că-l vor repatria extrem de ușor pe Dan Petrescu, însă tehnicianul care a adus ultimul titlu în vitrina CFR-ului este blocat de clubul Guizhou, pe care l-a retrogradat în liga a doua a Chinei. Petrescu încearcă să-și rezilieze angajamentul cu Guizhou, dar se lovește de opoziția asiaticilor, după ce în toamnă aceștia au încercat să scape de antrenorul român, dar Petrescu a refuzat să rupă înțelegerea. În China, Dan Petrescu este plătit cu aproximativ cinci milioane de euro pe an.

Distribuie:

Postaţi un comentariu