Meciul CFR-ului cu FC Botoșani se joacă! Testele moldovenilor pentru coronavirus au fost negative

Foto: Dan Bodea

CFR a învins FCSB la reluarea campionatului (scor 1-0) și a rezolvat în proporție de 99% disputa pentru titlu. La sfârșitul acestei săptămâni feroviarii ar trebui să întâlnească pe FC Botoșani, dar suspiciunea că medicul moldovenilor ar fi infectat cu noul coronavirus a determinat Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) să nu se pronunțe cu privire la programarea partidei, până la efectuarea unor noi teste medicale. Rezultatele acestora au fost negative, astfel că, meciul FC Botoșani – CFR se va juca, totuși, la data inițială, sâmbătă, 20 iunie, de la ora 20:00.

„La momentul ăsta știm că toate testele sunt negative, așa că echipa FC Botoșani va putea fi programată. Așteptăm o confirmare oficială de la DSP, dar consideră că acest lucru este mai degrabă ceva care ține de birocrație. Dacă nu se întâmplă nimic, și nu văd ce, FC Botoșani – CFR Cluj ar trebui să se dispute sâmbătă, iar restanța cu Universitatea Craiova marțea viitoare”, a declarat Justin Ștefan, secretarul general al LPF.

Eamintim că FC Botoșani ar fi trebuit să joace la Craiova, săptămâna trecută în primul joc de la reluarea Ligii 1. Meciul a fost amânat din cauză că testul pentru coronavirus făcut medicului echipei din nordul Moldovei a ieșit pozitiv. La începutul acestei săptămâni tot staff-ul și jucătorii de la FC Botoșani au efectuat noi teste, iar rezultatele acestora au fost negative.

Distribuie:

Postaţi un comentariu