Lună plină pentru U-BT. Baschetbaliștii dispută primul meci, din noul an, la Timișoara

Foto: Dan Bodea (arhivă)

Lideri în Liga Națională de Baschet Masculin (LNBM) și aproape calificați la turneul Final Four al Cupei României, baschetbaliștii de la U-BT Cluj-Napoca dispută, sâmbătă, 4 ianuarie, primul meci din 2020, în deplasare, la Timișoara, în compania formației locale BC SCM, ocupanta locului 4 în LNBM.

Trupa lui Mihai Silvășan pornește favorită în disputa de pe Bega, chiar dacă extrema Karlo Žganec (foto, cu numărul 9) este accidentat și va rata următoarele trei meciuri. Croatul a suferit o entorsă de umăr, cu întinderea câtorva ligamente din cadrul articulației glenohumerale. Conform site-ului oficial al clubului clujean, perioada de repaus este de două săptămâni astfel că, Žganec nu va putea fi utilizat în meciurile cu BC SCM Timișoara, Ironi Ness Ziona și SCM U Craiova.

„Am încheiat o primă parte a sezonului cu succes. Nu am avut pauză, pe 31 decembrie eram deja în sala de antrenament și am avut program normal pentru că a trebuit să pregătim meciul cu Timișoara din 4 ianuarie. În ceea ce-l privește pe Žganec e bine că nu a fost cazul unei intervenții chirurgicale. Cel mai probabil el va reveni pe teren în returul cu CSU Sibiu, din Cupa României, pe 15 ianuarie”, a declarat Mihai Silvășan.

Șapte meciuri în ianuarie pentru U-BT:
4 ianuarie, ora 17:00: în deplasare, cu BC SCM Timișoara
8 ianuarie: în deplasare, în FIBA Europe Cup, cu Ironi Ness Ziona
11 ianuarie: acasă, cu SCM U Craiova
15 ianuarie: în deplasare, cu BCU Sibiu, returul sferturilor Cupei României.
18 ianuarie: acasă, cu Steaua București
22 ianuarie: în deplasare, în FIBA Europe Cup, cu CSM Oradea
29 ianuarie: acasă, în FIBA Europe Cup, cu Tsmoki-Minsk.

Distribuie:

Postaţi un comentariu