Ionuț Badea, noul director sportiv la FC Universitatea Cluj

Foto: Dan Bodea (arhivă)

Ionuț Badea revine la Universitatea Cluj. După două experiențe ca antrenor, Badea a fost numit în funcția de director sportiv și își va intra în drepturi de la începutul lunii viitoare.
Anunțul a fost făcut, într-o conferință de presă, de noul manager general al clubului, Ovidiu Blag, numit în funcție săptămâna trecută de noul președinte, Constantin Răduță.

”Am avut discuții cu antrenorul Costel Enache privind alegerea noului director sportiv și Ionuț Badea a fost alegerea. Sunt sigur că amândoi vor colabora bine. Este foarte important să se întâmple acest lucru pentru dezvoltarea echipei. Directorul sportiv actual mai are contract până la finalul sezonului în curs, dar am adus deja un alt director sportiv, în persoana domnului Ionuț Badea”, a declarat Ovidiu Blag, manager general executiv al FC Universitatea Cluj.

În vârstă de 45 de ani Ionuț Badea a debutat în antrenorat în 2007 la Argeș Pitești și le-a mai pregătit pe Internațional Curtea de Argeș, pandurii Târgu Jiu, ”U” Cluj, FC Brașov, Oțelul Galați, Concordia Chiajna și FC Argeș Pitești. A fost, de asemenea, angajat al Federației Române de Fotbal în perioada 2014-2017.

Distribuie:

Postaţi un comentariu