Începe săptămâna decisivă pentru handbalistele de la Universitatea

U Cluj handbal feminin
Foto: Dan Bodea

Echipa feminină de handbal ”U” Cluj participă, de azi și până sâmbătă, la turneul găzduit de Bistrița, unde se vor disputa meciurile din cadrul etapelor 16, 17, 18 și 19 ale Ligii Naționale.

Situate pe penultimul loc al clasamentului (14), clujencele au șansa să mai schimbe din impresia, în general nesatisfăcătoare, pe care au lăsat-o în acest sezon și să obțină măcar două victorii în jocurile de la Bistrița.

Clujencele nu sunt programate în etapa a 16-a, din cauză că echipa pe care ar fi trebuit să o întâlnească, Crișul Chișineu-Criș s-a retras din campionat. Astfel, Universitatea va disputa prima partidă, marți, de la ora 10:30, în compania Daciei Mioveni, formația clasată pe poziția a 12-a.

Joi, de la ora 12:00, este programat cel mai greu meci din turneul de la Bistrița, în compania ocupantei locului 4, Gloria Buzău. Poate cel mai așteptat joc este cel de sâmbătă, de la ora 18:35, când pe parchetul Săli Polivalente din Bistrița se vor afla ”U” Cluj și Activ Prahova Ploiești, cele două echipe fiind în luptă directă pentru evitarea locului 15, direct retrogradabil în eșalonul secund.

Distribuie:

Postaţi un comentariu