Începe Cupa României la baschet feminin. ”U” Cluj și Baschet Arad joacă primul meci oficial al noului sezon

Foto: Dan Bodea (arhivă)

Programate inițial pentru sfârșitul lunii octombrie, meciurile din prima fază a Cupei României la baschet feminin au fost amânate pentru această săptămână, iar Universitatea Cluj este echipa care deschide balul, într-un meci contra grupării FCC Baschet Arad.

Întâlnirea, contând pentru grupa B a Cupei României, este programată luni, 2 noiembrie, de la ora 16:00, în Capitală, acesta fiind primul din noul sezon al baschetului autohton. Înfruntarea din debutul noului sezon are și un pronunțat parfum de istorie, echipele celor două orașe (Cluj-Napoca și Arad), cucerind, împreună, nu mai puțin de 23 de titluri naționale (14 – ”U”, respectiv 9 – ICIM).

„După o lungă perioadă de antrenament fără meciuri a venit în sfârșit și timpul să jucăm. Fetele sunt foarte dornice să revină pe teren și să joace. Ne-am antrenat foarte bine și intens în ultimele două luni și avem nevoie de meciuri ca să ne găsim tempo-ul și ritmul.

Situația prin care trecem este ciudată și grea pentru toată lumea, dar sunt sigur că federația face ce este bine pentru toate echipele. Această competiție va fi un test bun pentru campionat”, a declarat pentru site-ul oficial al clubului, antrenorul Ioannis Koukos.

Programul complet al meciurilor din grupa B, ce vor fi găzduite de Arena de Baschet București este următorul:
Luni, 2 noiembrie
FCC Baschet Arad – CS Universitatea Cluj-Napoca – ora 16:00
Olimpia CSU Brașov – CS Phoenix CSU Simona Halep Constanța – ora 18:30

Marți, 3 noiembrie
CS Phoenix CSU Simona Halep Constanța – FCC Baschet Arad – ora 16:00
CS Universitatea Cluj-Napoca – Olimpia CSU Brașov – ora 18:30

Miercuri, 4 noiembrie
FCC Baschet Arad – Olimpia CSU Brașov – ora 15:00
CS Phoenix CSU Simona Halep Constanța – CS Universitatea Cluj-Napoca – ora 17:30.

În cealaltă grupă (A), la Satu Mare, vor evolua echipele CSM Alexandria, CS Agronomia București, ACS KSE Târgu Secuiesc și CSM Satu Mare.

Distribuie:

Postaţi un comentariu