Handbalistele de la Universitatea Cluj se reunesc luni

Foto: Dan Bodea

Echipa feminină de handbal a CS Universitatea Cluj a traversat o perioadă de schimbări extrem de importante, nu mai puțin de nouă jucătoare fiind achiziționate în această vară, la care se adaugă tehnicianul Alexandru Curescu. La capitolul plecări vorbim de șapte jucătoare care nu se vor regăsi în lotul universitarelor la reunirea de la începutul săptămânii.

Extremele Denisa Șelever, Florența Ilie și Raluca Nicolae, interii Paulina Masna și Bianca Lupașcu, portarii Mădălina Ion și Marina Dumanska, centrul Vizuete Judith și pivotul Diana Șamanț sunt noutățile Universității.

Pe lângă acestea, conducerea clubului a obținut semnăturile jucătoarelor Florina Chintoan, Viorica Țăgean, Rebeca Necula, Diana Lazăr și Corina Cordoș, care vor evoluea și în sezonul viitor la ”U”. Au plecat Alexandra Dindiligan, Alexandra Prodan, Ana Maria Mincu, Macarena Gandulfo, Larissa Araujo, Cristina Boian și Miruna Pica.

Conducerea secției de handbal feminin a CS Universitatea a stabilit și obiectivul echipei pentru campionatul ce va începe la sfârșitul lunii august – o clasare în primele 10. În perioada imediat următoare studentele se vor pregăti pe plan local, ulterior urmând să participe la mai multe turnee amicale.

Liga Națională feminină debutează pe 27 august, iar până la turneul final al Campionatului European, programat în luna decembrie, se vor desfășura 14 etape. ”U” Cluj va debuta pe teren străin urmând să joace în compania uneia echipei care va ocupa locul trei în turneul de baraj pentru promovarea în primul eșalon. Și în etapa a doua studentele vor întâlni, acasă de această dată, una dintre echipele nou promovate în Liga Națională. La fel ca și în întrecerea masculină, la sfârșitul sezonului vor retrograda direct patru echipe, alte două urmând să joace un turneu de baraj.

Distribuie:

Postaţi un comentariu