Handbalistele de la ”U” dispută, joi, primul meci din noul campionat

Foto: Dan Bodea

Echipa feminină de handbal a CS Universitatea Cluj va participa în perioada 29 octombrie – 3 noiembrie, la Sfântu Gheorghe, la cel de al doilea turneu din calendarul competițional al sezonului 2020/2021. Dacă nu vor apărea noi cazuri de coronavirus, universitarele vor disputa patru meciuri, primul dintre acestea fiind programat joi, 29 octombrie, de la ora 11:00, în sala Kati Szabo, cu Dacia Mioveni.

Vineri, de la aceeași oră și în aceeași sală, Universitatea va da piept cu Gloria Buzău. Sâmbătă e zi de pauză, iar duminică este programat jocul cu Activ Ploiești, de la ora 13:45, în Sepsi Arena. Ultimul adversar al clujencelor va fi CSM Galați. Meciul se va disputa luni seara, de la ora 19:15 în sala Kati Szabo.

Reamintim că handbalistele de la ”U” au ratat participarea la primul turneu al noului sezon, de la Ploiești, din cauză că adversara clujencelor, Crișul Chișineu-Criș a notificat Federația Română de Hnadbal anunțând nu mai puțin de cinci cazuri de COVID-19 în lotul echipei. Ulterior și Florina Chintoan și Corina Biriș, de la Universitatea, au fost testate pozitiv și au intrat în izolare.

Conform regulamentului ”U” ar fi trebuit să câștige meciul la masa verde, dacă ar fi făcut dovada că testele sportivelor din Cluj sunt negative. Însă, apariția celor două cazuri de COVID-19 va duce fie la reprogramarea meciului, fie la pierderea jocului a masa verde pentru ambele echipe.

Distribuie:

Postaţi un comentariu