Handbalistele au bifat eșecul cu numărul 15

Foto: Dan Bodea

Handbalistele de la CS Universitatea Cluj au pierdut și meciul cu Dunărea Brăila disputat pe teren propriu în cadrul etapei a 18-a a Ligii Naționale, scor 25-33, și situația în clasament devine extrem de complicată. Practic universitarele nu mai pot spera decât la o salvare de la retrogradare, din nou, în urma meciurilor de baraj.

Nu e mai puțin adevărat că adversara ardelencelor este una dintre formațiile care au un parcurs bun în actuala ediție de campionat, dunărencele clasându-se în partea superioară a ierarhiei naționale (locul 5). Începutul meciului nu a semănat deloc cu cel de la Râmnicu Vâlcea, din etapa precedentă, când universitarele au prestat un handbal de calitate mai bine de o jumătate de repriză.

La Cluj-Napoca, Dunărea a început perfect și s-a distanțat repede la trei, apoi la patru goluri (3-7, minutul 12). A urmat o revenire a gazdelor care au preluat conducerea (10-9, în minutul 19). Până la pauză înfruntarea a continuat sub semnul echilibrului, astfel că, la cabine s-a intrat la scorul de 14-15.

În actul secund clujencele nu au mai avut replică la jocul Dunării care s-a distanțat minut după minut, obținând în final o victorie concludentă, la 8 goluri diferență. Cu 10 goluri marcate Rebeca Necula (foto) a fost cea mai prolifică jucătoare a Universității, care rămâne însă, pe locul 12 al clasamentului, cu doar 6 puncte din 17 meciuri disputate.

Distribuie:

Postaţi un comentariu