Focar de coronavirus la ”U”! 18 jucători și 5 membri din staff au COVID-19

Foto: Dan Bodea

Întreg lotul de jucători, staff-ul tehnic și cel administrativ al clubului de fotbal Universitatea Cluj au intrat în izolare după ce rezultatele ultimelor teste COVID-19 au confirmat că 18 jucători și alte cinci persoane din staff sunt infectați cu virusul chinezesc.

Astfel, meciul de luni, cu Rapid București, din Liga 2, a fost anulat ș va fi reprogramat la o dată stabilită de Federația Română de Fotbal. În aceste condiții DSP Cluj DSP a solicitat clubului întreruperea antrenamentelor, iar ancheta epidemiologică va continua și în perioada următoare.

„Având în vedere cele 23 de cazuri pozitive (18 jucători și 5 membri ai staff-ului auxiliar), FC Universitatea Cluj nu a obținut acordul din partea Direcției de Sănătate Publică pentru disputarea meciului cu Rapid București de luni, 2 noiembrie. Partida va fi reprogramată de Federația Română de Fotbal la o dată ce va fi anunțată ulterior.

FC Universitatea Cluj colaborează în permanență cu autoritățile competente pentru gestionarea situației epidemiologice și revenirea la activitatea competițională. Le dorim tuturor fotbaliștilor și membrilor staff-ului auxiliar recuperare grabnică”, au transmis oficialii „Șepcilor roșii” prin intermediul unui comunicat.

Distribuie:

Postaţi un comentariu