Edward a capitulat! Antonio Conceicao este noul antrenor

FOTO: Dan Bodea

CFR Cluj a anunţat pe site-ul oficial despărţirea de antrenorul Edward Iordănescu. După doar trei meciuri oficiale, care au însemnat tot atâtea debuturi pentru Iordănescu pe banca vișiniilor (Supercupa României, Liga 1 și Liga Campionilor), Edward a fost înlăturat. Noul șef al vestiarului din Gruia este Antonio Conceicao.

270 de minute oficiale a fost aventura lui Iodănescu junior la “cel mai serios și cel mai potent” club de fotbal din România. Aventura tehnicianului s-a terminat brutal, clasic pentru CFR, după un trofeu câștigat în cele trei jocuri disputate. Informaţia apărută miercuri seara a fost confirmată oficial, joi, după-amiază.

În urma unui proces de modificare a structurii administrative, clubul CFR 1907 Cluj a ajuns la un acord privind rezilierea pe cale amiabilă a relațiilor contractuale cu antrenorul principal Edward Iordănescu și cu staff-ul său, aceștia făcând parte din vechiul proiect. Părțile și-au strâns mâna, au rămas în cele mai bune relații și nu au ce să-și reproșeze, toți cei implicați având singurul scop de a ajuta CFR-ul să își atingă obiectivele stabilite. Mulțumim și mult succes în continuare!”, scrie site-ul oficial al clubului.

Noul antrenor al campioanei este eternul Antonio Conceicao, un tehnician fară vreo realizare deosebită, în afară de cele trei trofee cucerite cu CFR, toate ca înlocuitor temporar al unor antrenori care au avut ambiţii în Gruia.

Distribuie:

Postaţi un comentariu