După Barcelona, o nouă echipă de legendă va evolua la Cluj

Cea mai titrată pereche din tenisul mondial, frații Bob și Mike Bryan, alături de Goran Ivanisevic vor face parte din ”Echipa lumii” care va întâlni România într-un meci demonstrativ de tenis de câmp. Evenimentul va avea loc în cadrul Sports Festival și va fi găzduit de Sala Polivalentă Cluj-Napoca, la data de 15 iunie.

Frații Bob și Mike Bryan sunt cea mai de succes pereche din istoria tenisului de dublu masculin, lideri mondiali la dublu timp de 10 ani, cu 116 titluri ATP în palmares și 6 trofee de Grand Slam. Cel de al treilea sportiv din Team World este croatul Goran Ivanisevic, un model al tenisului mondial. Cea mai bună clasare a lui Ivanisevic în topul mondial ATP a fost locul 2, poziție pe care a atins-o la data de 4 iulie 1994. Croatul are în palmares 22 de trofee între care și titlul la Wimbledon cucerit în 2001.

Din echipa României vor face parte Florin Mergea, Andrei Pavel, Adrian Ungur, trei dintre cei mai buni jucători de tenis din România. Demonstrativul de la Cluj va cuprinde trei înfruntări. Una de simplu între Adrian Pavel și Goran Ivanisevic și alte două meciuri de dublu. Într-una dintre confruntări Adrian Pavel va face pereche cu Adrian Ungur, iar în cealaltă cu Florin Mergea. Oponenți vor fi în ambele întâlniri frații Bryan. Reamintim că tot în cadrul Sports Festival va avea loc și confruntarea dintre legendele fotbalului. Un demonstrativ între Generația de Aur și Barcelona Legends, meci programat pe 16 iunie pe Cluj Arena. Pentru întâlnirea de fotbal organizatorii anunță că s-au vândut deja 9.000 de bilete.

Distribuie:

Postaţi un comentariu