Din suflet pentru un suflet

Foto: Dan Bodea

Asociația ”Peluza Șepcile Roșii” (PSR) a organizat, sâmbătă, o întâlnire de suflet, pentru un suflet de copil. Evenimentul caritabil s-a derulat pornind de la moto-ul ”Zâmbet și Culoare”, pentru că acestea sunt lucrurile pe care ne dorim să le vedem pe chipul unui copil indiferent de vârstă. Camelia Badiu este o fetiță în vârstă de 10 ani, care a fost diagnosticată cu o tumoare osoasă de gradul 3 și complicații pulmonare „Det.Sec.Pulmonare”.

Pentru a-i oferi Cameliei o nouă șansă la viață, fanii ai Universității, împreună cu prieteni din diferite domenii artistice și nu numai, au decis să dea culoare zâmbetelor și să anime ziua de sâmbătă cu diferite activități și expoziții în cadrul unui eveniment cultural-caritabil care s-a derulat la stadionul Cluj Arena. Prin inițiativa lor organizatorii au reușit să adune fonduri în cadrul unei licitații de obiecte artistice unicate, dar și sportive foarte rare.

Donații se pot face în continuare, în următorul cont: RON: RO87 UGBI 0000 0420 2548 7RON deschis la Garanti Bank – titularul fiind mama Cameliei – Rusu Magdalena Maria. Cei prezenți la acțiune au vizionat expoziții, au participat la ateliere, au savurat o cafea sau cocktail-uri non-alcoolice. Printre cei invitați să expună fotografii la acest eveniment s-au numărat și foto-jurnaliștii Dan Bodea, de la Transilvania Reporter și Vakarcs Lorand de la revista Sinteza. O galerie foto realizată de Dan Bodea la această acțiune vă invităm să o vizionați mai jos.

Distribuie:

Postaţi un comentariu