Din cinci în cinci! ”U” Cluj a dat 5 goluri și cu CS Tunari

Sursa foto: fcucluj.ro

Universitatea Cluj a câștigat cu scorul de 5-0 primul meci test susținut în cadrul cantonamentului de la Centrul Național de Fotbal de la Mogoșoaia. Trupa lui Costel Enache câștigase cu același scor și primul amical al anului, disputat la sfârșitul săptămânii trecute pe terenul sintetic din Parcul Sportiv „Iuliu Hațieganu”.

Conform site-ului oficial, golurile „Șepcilor roșii” au fost marcate de Tudor Telcean, Cristian Gavra, din lovitură de la 11 metri, Sergio Ribeiro și Idan Golan, acesta din urmă autor al unei duble. Sursa citată menționează că Alb-negrii au au deschis scorul încă din minutul 6, când Tudor Telcean s-a înălțat la o lovitură de colț și l-a învins pe goalkeeper-ul ilfovenilor.

Forcingul ofensiv al Universității s-a concretizat pe tabelă în minutul 24. Cristian Gavra a transformat o lovitură de la 11 metri și a adus scorul la 2-0. Decarul Universității, Idan Golan, a majorat diferența la 3-0 în prima parte a reprizei secunde, iar câteva minute mai tâziu portughezul Sergio Ribeiro a înscris și e în poarta celor de la CS Tunari. Scorul final a fost stabilit de același Idan Golan, care a reușit dubla de la punctul cu var.

„A fost un meci normal de pregătire, nu am urmărit un rezultat anume. Ne dorim să ne recăpătăm ritmul de joc, să punem în aplicare ideile pe care le exersăm în antrenament. E o metodă foarte bună de a combina pregătirea, iar acesta a fost și scopul principal, să căutăm un mijloc de antrenament cât mai aproape de joc, iar jocul în sine este o metodă chiar foarte bună.

Nu am ținut la rezultat. Suntem în proces de pregătire. Ne așezăm în ordine și sperăm să găsim soluțiile cele mai bune, dar a fost un test util pentru jucătorii noștri. Sunt mulțumit. Cu jocul de azi ne-am atins obiectivul de pregătire”, a declarat antrenorul Universității pentru fcucluj.ro. Următorul meci de verificare al studenților este programat, sâmbătă, în compania echipei secunde a celor de la FC Voluntari.

Distribuie:

Postaţi un comentariu