Debut nefericit pentru echipele clujene de volei în noul campionat

Sâmbătă a început noul sezon în Divizia A1 de volei feminin. Cele două echipe clujene aliniate la startul noului campionat, ACS Volei Turda și Universitatea Cluj au pierdut meciurile disputate în Sala Sporturilor „Horia Demian”.

Echipa manageriată de Cristina Pîrv, ACS Volei Turda nu a avut nicio șansă cu campioana CSM Târgoviște. Clujencele au pierdut fără drept de apel cu 0-3 la seturi (17-25, 17-25 și 14-25).

Foto: Dan Bodea

Nici Universitatea nu a avut un start mai norocos. Retrogradată la finalul sezonului precedent în eșalonul secund, ”U” a profitat de retragerea celor de la CSU Belor Galați și s-a reînscris în Divizia A1. În prima etapă a noului campionat fetele Lilianei Bogendorfer au primit vizita formației Rapid.

Într-o formulă nouă, clujencele au arăta că nu sunt pregătite pentru a juca la cel mai înalt nivel. Bucureștencele au început perfect întâlnirea și și-au adjudecat primul set la 15. Nu au „pierdut” prea mult timpul nici în cel de al doilea pe care l-au câștigat la 11.

Fetele Lilianei Bogendorfer au încercat să dea o replică mai bună în setul al treilea și, în parte, au reușit. Ultimul act al întâlnirii din Sala Sporturilor „Horia Demian” a fost ceva mai echilibrat, dar la conducere s-au aflat tot jucătoarele de la Rapid care și l-au adjudecat la 19, obținând astfel și primul succes stagional.

Distribuie:

Postaţi un comentariu