De ce s-au temut n-au scăpat. ”U” Cluj, victorie în prelungiri cu CSM Slatina

Universitatea Cluj s-a chinuit cu CSM Slatina și a obținut victoria cu codașa clasamentului, la ultma fază a meciului. De altfel, ”Șepcile roșii” au intrat extrem de greu în meci, primul sfert de oră fiind controlat de echipa vizitatoare.

Deși au intrat greu în posesia mingii, alb-negrii au deschis scorul prin nigerianul Derick Ogbu, în minutul 33, după o centrare ideală a lui Ribeiro, din corner, și o lipsă de reacție a fundaților adverși.

Bucuria universitarilor nu a durat mult. În minutul 38, o centrare cu boltă a lui Rogoveanu, de asemenea din corner, i-a surprins pe Răuță și Luchin, iar Marian Manea, nemarcat la marginea careului de șase metri a îndeplinit o simplă formalitate pentru 1-1.

Costel Enache a încercat să schime ceva în jocul deloc inspirat al echipei sale și i-a aruncat în luptă pe Negrean, Golan și Ștefănescu. Echipa din Slatina nu a mai reușit să aibă dinamica din prima repriză, iar ”U” Cluj a pus stăpânire totală pe meci, fără, însă, să reușească mai devreme golul izbăvitor.

La ultima fază a meciului, tot după un corner, Gavra a deviat spre colțul lung și Golan, scăpat din marcaj de apărătorii din Slatina, a marcat golul victorie. Astfel, Universitatea revine pe loc de play-off. Cu 26 de puncte, ”U” ajunge pe locul 4 și rămâne în cărțile accederii în play-off.

Distribuie:

Postaţi un comentariu