Dan Petrescu nu se dezminte: „FC Botoșani pot bate pe oricine, pot să câștige și campionatul”

Foto: Dan Bodea

FC Botoșani – CFR Cluj este singurul meci al zilei, de sâmbătă, în Liga 1 și este programat de la ora 20:00, pe arena echipei din nordul Moldovei. În stilul său caracteristic, antrenorul feroviarilor a prefațat disputa. Încercând să mute presiunea pe moldoveni, Petrescu i-a elogiat pe fotbaliștii de la FC Botoșani, pe care îi „consideră” favoriți în partida de sâmbătă seara.

„Botoșani a terminat campionatul pe locul 3. Cred că lumea a uitat acest lucru. A fost înaintea lui Viitorul, FCSB, Gaz Metan. Au făcut un sezon extraordinar și în opinia mea pot bate pe oricine, oricând și cred că au și țel și scop să ajungă cât mai sus, de ce nu, să câștige și campionatul. Dacă vor câștiga 6 meciuri din 8 au și ei șansa lor. Au un lot foarte bun și un antrenor care a făcut lucruri extraordinare”, a spus Petrescu la conferința de presă dinaintea deplasării.

Sigur că vorbele antrenorului feroviar nu au acoperire, moldovenii fiind la 9 puncte în urma CFR-ului, iar rezultatele, într-adevăr spectaculoase, au fost obținute pe fondul unor evoluții la limita mediocrității a Viitorului și mai ales a celor de la FCSB. O victorie a feroviarilor în Moldova ar restabili diferența confortabilă de 7 puncte între echipa lui Petrescu și celelalte potențial contracandidate, Universitatea Craiova și FCSB.

Meciul FC Botoșani – CFR Cluj se joacă de la ora 20:00 și va fi transmis în direct de Look TV, Digisport și Telekomsport.

Distribuie:

Postaţi un comentariu