Culio revine pe teren. Va lupta să evite retrogradarea în eșalonul trei, în țara natală

Foto: Dan Bodea

Juan Emmanuel Culio s-a întors în Argentina și este foarte aproape să semneze cu clubul Quilmes Atlético Club din eșalonul secund din țara natală a fostului mijlocaș al CFR-ului. Quilmes are mari probleme în liga a doua din Argentina și a ofertat în această iarnă mai mulți fotbaliști, dar a fost refuzată din cauză că este la doar patru puncte de retrogradare.

În lipsă de soluții, antrenorul Facundo Silva s-a reorientat către Culio, cei doi fiind foști colegi de echipă, în 2006, la Racing Club de Avellaneda, în Argentina, cu doar câteva luni înainte ca Juan Emmanuel Culio să se transfere în Chile și, ulterior, în România. Culio a jucat ultimul meci în tricoul CFR-ului pe 21 decembrie, în victoria cu 4-0 de la Voluntari, la o săptămână după ce clubul feroviar îi organizase retragerea oficială.

Pentru echipa din Gruia, Juan Emmanuel Culio a jucat 231 de meciuri în toate competițiile și a cucerit patru titluri de campion, trei Cupe și două Supercupe ale României. În palmaresul argentinianului mai regăsim o Supercupă a Turciei (2013). Culio și-a început cariera de fotbalist profesionist în 2002 și a evoluat de-a lungul vremii în Argentina (Flandria, Almagro, Independiente și Racing), apoi a avut o carieră extinsă în străinătate, unde a trecut prin Chile, Turcia, Emiratele Arabe Unite, Spania și România.

Distribuie:

Postaţi un comentariu