Costinel Gugu, al treilea transfer la ”U” Cluj. În sezonul recent încheiat a promovat cu FC U Craiova în Liga 1

Universitatea Cluj anunță al treilea transfer al verii. Costinel Gugu, ultima oară la FC U Craiova, a semnat cu gruparea de pe Cluj Arena. Gugu are 29 de ani și evoluează pe postul de fundaș central.

Conform fcucluj.ro, Costinel Gugu și-a făcut junioratul la FC U Craiova, echipă pentru care a și debutat în prima ligă, în sezonul 2010/2011, într-un duel cu Rapid București. Următoarea echipă din CV-ul noului apărător al Universității Cluj a fost FCM Târgu Mureș, unde a bifat 11 meciuri.

După ce a jucat sub formă de împrumut la CS Turnu Severin în prima parte a stagiunii 2012/2013, fundașul oltean s-a întors la ASA Târgu Mureș, formație ce evolua în Liga 2. În următoarea ediție de campionat din al doilea eșalon fotbalistic, Costinel Gugu a jucat în 11 partide și a pus umărul la promovarea celor de la ASA Târgu Mureș în prima ligă.

A avut și o scurtă aventură în Franța, Le Havre, în liga a doua franceză, unde a fost utilizat în trei partide. S-a întors în România CS Mioveni. A urmat un an la FC Argeș, iar la începutul sezonului 2019/2020 s-a întors la FC U Craiova alături de care a promovat în Liga 2.

A fost căpitanul alb-albaștrilor în sezonul recent încheiat, ajutând formația craioveană să obțină a doua promovare consecutivă, de această dată pe prima scenă a fotbalului românesc. În ediția de campionat recent încheiată a strâns 24 de partide.

Distribuie:

Postaţi un comentariu