Conducerea U-BT negociază prelungirea contractului lui Dusko Vujosevic. Kuti, Grasu și Vida vor continua și ei la Cluj

Foto: Dan Bodea

Nandor Kuti, David Vida și Ștefan Grasu au semnat noi angajamente cu echipa masculină de baschet U-BT Cluj-Napoca. Cei trei se alătură americanului Patrick Richard și lituanianului Donatas Tarolis, singurii jucători cărora nu le expiraseră contractele la sfârșitul lunii mai.

Nandor Kuti este unul dintre cei mai titrați jucători clujeni. La doar 23 de ani are deja în palmares un titlu de campion al României (2017), patru Cupe (2016, 2017, 2018, 2020) și două Supercupe (2017, 2018). Ștefan Grasu este unul dintre jucătorii de perspectivă, iar David Vida, care evoluează la U-BT din 2017, este și el un jucător care a confirmat încrederea conducătorilor și așteptările fanilor.

Cea mai importantă operațiune a acestei veri este negocierea prelungirii acordului cu Dusko Vujosevic, antrenorul coordonator al clubului și omul de care se leagă speranțele oficialilor într-o evoluție cât mai bună în viitoarea ediție a Basketball Champions League. „O să vorbim cu domnul Vujosevic pentru prelungirea contractului. Suntem activi, nu stăm, suntem într-o permanentă discuție cu agenții, cu jucătorii, privim cu atenție spre viitor și spre reprezentarea în Europa”, a declarat directorul sportiv al clujenilor, Branko Cuic.

La capitolul plecări, americanul L.J. Peak a ajuns la un acord cu gruparea japoneză Utsunomiya Brex. Peak a fost omul ultimelor înfruntări pentru U-BT. S-a impus fără probleme în primul cinci al alb-negrilor pentru care a bifat exact cinci jocuri și a avut o medii foarte bune: 16 puncte/meci, 4.6 recuperări și 1.6 pase decisive.

Distribuie:

Postaţi un comentariu