Cinci amicale va juca CFR în cantonamentul din Spania

Foto: Dan Bodea

Liderul Ligii 1, CFR Cluj, va efectua în următoarea perioadă un stagiu de pregătire centralizată în localitatea Benidorm din Spania. Reunirea lotului este programată la jumătatea săptămânii viitoare. După o scurtă perioadă de reacomodare la efort, jucătorii lui Dan Petrescu vor pleca în Spania unde vor pregăti ultima parte a sezonului 2019/2020.

În cantonamentul din Spania vișiniii vor disputa și cinci meciuri amicale, conform Digisport. Chiar dacă datele meciurilor nu au fost făcute publice, se știu adversarii feroviarilor din stagiul de pregătire. Astfel, CFR-iștii vor întâlni gruparea austriacă Florisdorfer AC locul 14 în liga a doua din Austria). În primul meci test cu adevărat important trupa lui Petrescu vor înfrunta multipla campioană a Rusiei, ȚSKA Moscova.

Vor urma amicalele cu Arminia Bielefeld (liderul din liga a doua a Germaniei) și cu Ferencvaros Budapesta, liderul la zi în prima divizie a Ungariei și cel mai titrat club de fotbal din țara vecină (31 de titluri naționale și 23 de Cupe). În sfârșit, în ultimul meci test din stagiul de pregătire din Spania, CFR va întâlni un adversar pe cât de exotic, pe atât de important în fotbalul sud-american, CS Emelec, locul 4 în prima ligă din Ecuador.

Partida dintre Emelec și CFR Cluj va avea loc pe 25 ianuarie, la Alicante. După acest joc, vișiniii vor reveni la Cluj-Napoca unde, pe 2 februarie vor înfrunta principala contracandidată la titlul național, FCSB. Toto acasă vor disputa feroviarii și manșa întâi din 16-imile Europa League, pe 20 februarie, contra multiplei câștigătoare a trofeului, FC Sevilla.

Distribuie:

Postaţi un comentariu