CFR / Trică a semnat cu CFR! “Am promis că mă voi întoarce!”

Eugen Trică s-a întors în Gruia şi vreau un trofeu la finalul sezonului / Foto: Dan Bodea

După mai multe săptămâni de negocieri Eugen Trică şi preşedintele CFR-ului, Iuliu Mureşan, au ajuns la un acord, iar fostul decar din Gruia a semnat un angajament cu gruparea feroviară valabil până în 2016.

“Nu trebuie să mire pe nimeni faptul că am acceptat această nouă provocare la CFR. Când am plecat de la Cluj, ultima dată, am spus că mă voi întoarce. Uite că acest lucru s-a întâmplat, e ceva normal şi mă bucur foarte mult”, a declarat Trică.

Fost campion al României cu CFR, în calitate de jucător, Eugen Trică a declarat că speră ca oficialii clubului să poată păstra toţi jucătorii pentru ca în partea a doua a campionatului să se bată cu şanse reale la câştigarea unui nou titlu.

“Dacă vom reuşi să începem pregătirea cu tot lotul de jucători pe care CFR i-a avut în prima parte a campionatului nu văd nicio problemă să ne menşţinem în lupta pentru campionat. Am câştigat titlul ca juucăîtor, vreau să reuşesc acest lucru şi ca antrenor. Dacă nu va fi campionatul, Cupa este cu siguranţă obiectivul prioritar pentru mine”, a mai spus Trică.

În vârstă de 38 de ani, fostul internaţional se întoarce în Gruia după ceva mai bine de un an. În 2013, pentru câteva etape Trică a mai antrenat formaţia clujeană.

Distribuie:

Postaţi un comentariu