CFR și-a năucit adversara din ultimul amical dinaintea reluării Ligii 1. Chipciu a marcat primul gol în vișiniu

Sursa foto: CFR Cluj/facebook

CFR Cluj s-a impus, luni după amiaza, cu un categoric 6-1 în fața formației Gaz Metan Mediaș, în ultimul meci test dinaintea reluării campionatului. Damjan Djokovic a deschis scorul în minutul 4 și tot el a dublat avantajul trupei lui Dan Petrescu, în minutul 30, cu un șut din afara careului. Până la pauză feroviarii au mai punctat o dată prin Bordeianu (min. 30).

Repriza a doua a continuat în aceeași notă de dominare totală a CFR-ului. Deac a dus scorul la 4-0, în minutul 62. După alte trei minute Vinicius a înscris și el cu o execuție ușoară din interiorul careului. În minutul 77 și Alexandru Chipciu și-a trecut numele pe lista marcatorilor.

Medieșenii au redus din handicap în minutul 90, prin reușita lui Roberto Romeo. Conform protocoalelor în vigoare, meciul se va juca fără spectatori. De asemenea, nici reprezentanții mass-media nu au avut acces la această partidă. Reamintim că la sfârșitul acestei săptămâni se reiau și meciurile din Liga 1, CFR urmând să primească vizita vicecampioanei FCSB.

Distribuie:

Postaţi un comentariu