CFR îl propune pe Omrani în Anglia, dar singura ofertă îl vizează pe Djokovic

Foto: Dan Bodea

CFR Cluj a avut o toamnă fantastică din punct de vedere sportiv. După ce echipa a terminat anul pe locul întâi în Liga 1 și s-a calificat în 16-imile Ligii Europa, oficialii grupării din Gruia speră să mai obțină niște bani și din transferurile unor jucători.

Despre Billel Omrani se scrie de vreo doi ani că ar avea oferte, ba de la FCSB, ba din China, ba de la echipe din „campionate puternice” ale Europei (Turcia și Israel). Ultima pe lista presupușilor pretendențir la semnătura francezului de 26 de ani ar fi Sheffield United, revelația actualei ediții în Premiere League (locul 8 în Anglia, după 20 de etape). Mai multe surse susțin că feroviarii vor obține în jur de 5-6 milioane de euro de pe urma tranzacției.

Însă, adevărul este că nici o publicație din Anglia nu a scris nici măcar un cuvânt despre un posibil interes al lui Sheffield United pentru Omrani. În realitate, mutarea este aproape imposibil de realizat în condițiile în care gruparea din Sheffield are în lotul primei echipe nu mai puțin de șase (6) atacanți, patru dintre ei marcând cel puțin un gol în actualul sezon.

În plus, numai în această toamnă Sheffield United a plătit nu mai puțin de 36,9 milioane de euro pentru transferul a trei atacanți, toți sub 24 de ani (scoțianul Oliver McBruine, 23 de ani, – 19,1 milioane de euro, francezul Lys Mousset, 23 de ani – 10 milioane și irlandezul Callum Robinson, 24 de ani – 7,8 milioane de euro).

Aceleași surse (gsp.ro și Prosport) mai arată faptul că pe adresa clubului feroviar singurele oferte concrete pentru un eventual transfer îl vizează pe Damian Djokovic. Mijlocașul de 29 de ani este curtat de formații din Croația și Elveția, iar cea mai mare ofertă nu a depășit 500.000 de euro.

Distribuie:

Postaţi un comentariu