CFR Cluj / Vişinii şi-au salvat sezonul pe final

Chuka Ogbu (foto, în vişiniu) a marcat singurul gol al partidei dintre CFR Cluj şi FC Braşov / FOTO: Dan Bodea

CFR Cluj a mai adăugat 3 puncte în clasamentul ligii I şi stagnează pe locul 6 după victoria la limită, scor 1-0, în faţa FC-ului din Braşov. Victoria, altfel meritată, vine într-un moment extrem de dificil pentru fotbaliştii din Gruia cărora li s-a transmis noua limită maximă de salarizare (8.000 de euro) începând cu sezonul viitor.

Ambele formaţii au abordat meciul ofensiv, gazdele pentru a-şi îndeplini ultimul obiectiv trasat de conducere, locul 6, oaspeţii aflaţi în cursa pentru salvarea de la retrogradare. Astfel, ocaziile au alternat la ambele porţi, cu un plus de periculozitate în dreptul CFR-iştilor care au fost mai incisivi, dar şi ghinionişti în prima parte a meciului.

Singurul gol al meciului a fost marcat de Ogbu, în minutul 55, cu o reluare simplă din faţa porţii după o centrare a lui Deac. Cei doi au ieşit încă o dată în evidenţă 10 minute mai târziu, Ogbu ratând de puţin majorarea scorului, la capătul unui atac identic cu cel de la faza golului.

În minutul 66 Machdo, de la FC Braşov, a văzut cartonaşul roşu, după un fault în suprafaţa de pedeapsă, lovitura de la 11 metri fiind ulterior ratată de Sergiu Negruţ. Până la finalul jocului ambele combatante au încercat să înscrie însă, de fiecare dată fie atacanţii au fost neinspiraţi, fie portarii celor două echipe au fost la post. Graţie acestui succes CFR ocupă în continuare poziţia a VI-a a clasamentului, cu 48 de puncte, cinci peste Pandurii Târgu Jiu, echipă clasata a 7-a.

Distribuie:

Postaţi un comentariu