CFR Cluj va juca în Malta în primul tur preliminar al Ligii Campionilor

Foto: Dan Bodea

La nici o săptămână de la câștigarea campionatului Ligii 1, CFR Cluj și-a aflat, astăzi, adversarul din primul tur preliminar al Ligii Campionilor, ediția 2020-2021.

Campioana României va juca cu FC Floriana, campioana Maltei, iar calificarea se va decide într-o singură manșă, în 18 sau 19 august, pe terenul maltezilor.

Clujenii își vor putea afla la începutul săptămânii viitoare și adversarul din următorul tur al Champions League, programat în 25/26 august, tragerea la sorți urmând să aibă loc luni, 10 august, de la ora 13.

Din cauza pandemiei de Covid 19, UEFA a decis că meciurile din primele trei tururi preliminare se vor desfășura într-o singură manșă, gazdă fiind desemnată automat prima echipă trasă din urnă. Cel puțin până în turul trei preliminar, programat în 31 august 2020, toate meciurile se vor desfășura fără spectatori.

În altă ordine de idei, astăzi a fost programată reunirea echipei care a cucerit al treilea titlu consecutiv, una de la care au lipsit Arlauskis, Manea, Țucudean și Traore, jucători aflați la final de contract cu echipa din Gruia. Portarul Bălgrădean este singurul transfer perfectat de campioni până acum. De asemenea, CFR Cluj mai are o serie dejucători împrumutați sezonul trecut la alte echipe: Alex Pașcanu (FC Voluntari), Alex Ioniță (Astra Giurgiu), Mihai Butean (Gaz Metan Mediaș), Sebastian Mailat (U Cluj) și Andrei Radu (Politehnica Iași).

Distribuie:

Postaţi un comentariu