CFR Cluj ratează șansa de a deveni lider în Liga I pe maidanul din Botoșani

Echipa din Gruia a ratat și ce-a de a doua șansă de a urca pe prima poziție a clasamentului Ligii I, după înfrângerea, 1-2, cu FC Botoșani. CFR a detronat-0 pe FCSB preț de o jumătate de oră, după ce Debeljuh a reușit să deshidă scorul în secunda 75 a partidei, disputată pe un gazon înmuiat bine de zăpada abundentă căzută la Botoșani.

Apărarea CFR-ului a cedat prima dată în min.31, când Enriko Papa a trimis cu capul în poartă, și a doua oară peste doar alte șase minute, când Mihai Roman l-a învins din nou pe Bălgrădean după o fază desprinsă din snooker.

Feroviarii au forțat apoi egalarea, însă apărarea moldovenilor a rezistat cu brio până la final.

Iordănescu: Nu-mi cade bine această primă înfrângere

„Ambele echipe au încercat să joace în aceste condiții execrabile. În ciuda faptului că am început bine jocul, am gestionat prost două momente statice. Am pierdut prima repriză nejustificat. Când începi cu 1-0, nu trebuie să ajungi în situația de a intra în dezavantaj la pauză. Am încercat să recuperăm în repriza a doua, dar acesta este fotbalul. Avem nevoie de echilibru, avem nevoie să fim limpezi în perioada următoare.

Nu-mi cade bine această primă înfrângere. De când am venit, mi-am propus să adunăm puncte. E un moment dificil, dar sunt sigur că putem să-l gestionăm și să ieșim din el. Avem nevoie de întăriri, dar nu vreau să vorbesc de transferuri acum. După mult timp, avem o săptămână la dispoziție să pregătim următorul meci. Sperăm să arătăm energie, entuziasm și încredere de la următorul meci”, a declarat Edward Iordănescu.

Distribuie:

Postaţi un comentariu