Cei mai contestați conducători de club și-au dat mâna. FC Universitatea și CS Universitatea Cluj au semnat un protocol de colaborare

Foto: Dan Bodea

Directorul general al clubului de fotbal Universitatea Cluj, Daniel Stanciu, și directorul Clubului Sportiv Universitatea Cluj, Ovidiu Vasu, s-au așezat la aceeași masă, au elaborat și au semnat un protocol de colaborare între cele două entități sportive. Documentul este un manifest, așa cum îl numește Daniel Stanciu.

„Ceea ce s-a parafat azi <<marți, 10 martie – n.a.>> este un manifest, prin care dorim să atragem atenția autorităților locale și guvernamentale în ceea ce privește infrastructura sportivă. Ne dorim prin acest proiect să creăm o bază sportivă care să ajute la dezvoltarea performanțelor sportivilor și a clubului. Vrem un club care să aibă puterea de a forma sportivi care să aducă imagine clubului Universitatea și în același timp vrem să atragem tinerii.

Sportul clujean e reprezentat de aceeași siglă și împreună putem face lucruri foarte bune. Vrem o promovare cât mai amplă, atât pe lângă oficialitățile județene și locale, cât și la nivel național. Trebuie să atragem atenția că avem nevoie de investiții mult mai mari în ceea ce înseamnă bază sportivă. E vorba de un club de tradiție”, a spus Stanciu.

Foto: Dan Bodea

La rândul său, Ovidiu Vasu a insistat pe ideea că în calitate de reprezentant al CS Universitatea Cluj a propus o serie de modificări în ceea ce privește legea pentru atragerea fondurilor din mediul privat însă, spune Vasu, există o reticență din partea Comisiei de finanțe care se teme de faptul că în cazul în care societățile private vor sprijini prea mult cluburile sportive , statul ar putea sărăci.

Interesant este că atât Daniel Stanciu, cât și Ovidiu Vasu, ambii reprezentând, într-un fel sau altul, simbolul universitar, sunt cei mai contestați de suporterii echipelor clujene care evoluează cu ”U” pe piept. Primul pentru trecutul lui recent în organigrama CFR-ului, unde a avut un rol figurativ, în vreme ce Ovidiu Vasu este de ani buni în colimatorul fanilor care îl consideră responsabil pentru decăderea echipelor care activează sub umbrela clubului sportiv.

Distribuie:

Nu există Comentarii

Postaţi un comentariu