Alex Păun e infectat cu noul coronavirus! Meciul CFR-ului cu FCSB a fost amânat

Foto: Dan Bodea

Mijlocașul echipei CFR Cluj, Alexandru Păun, a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus la testul efectuat înaintea partidei cu FCSB. În aceste condiții meciul a fost amânat! Totuși, echipa feroviară nu se va întoarce la Cluj. La recomandarea LPF, lotul ardelenilor va rămâne cantonat în baza sportivă de la Mogoșoaia pentru o săptămână.

„Momentan a fost un rezultat pozitiv confirmat telefonic. Astăzi dimineață (sâmbătă, 18 iulie – n.a.), un jucător a prezentat simptome specifice COVID-19, respectiv febră peste 38 de grade. A fost testat de urgență, rezultatul este pozitiv. Așteptăm buletinul de analiză cu parafa medicului și, după asta, amânăm meciul de astăzi”, a confirmat secretarul general al LPF, Justin Ștefan, pentru Digisport.

Confirmarea a venit la scurt timp astfel că, forul de la București a decis ca meciul să nu se mai dispute.

„Meciul dintre FC FCSB și CFR 1907 Cluj din etapa a 8-a a play-off-ului, programat să se dispute sâmbătă, 18 iulie, cu începere de la ora 21.00, a fost amânat din cauza apariției unui caz de infectare cu COVID 19 în cadrul echipei clujene. Liga Profesionistă de Fotbal va anunța în perioada imediat următoare, după consultarea cu deținătorii drepturilor TV, și având în vedere situația medicală nou apărută, ziua și ora la care se va disputa această partidă”, a transmis Liga Profesionistă de Fotbal.

Situația devine alarmantă în sportul românesc. Numai în ultimele 24 de ore 10 jucători ai echipei Dinamo au fost confirmați ca purtători ai noului coronavirus, meciul roș-albilor cu Chindia Târgoviște fiind, de asemenea, amânat.

Distribuie:

Postaţi un comentariu