Al doilea semi-eșec la rând pentru CFR

Campioana României, CFR Cluj, scârțâie din toate încheieturile în acest început de sezon. Trupa din Gruia nu se regăsește și a înregistrat al doilea semi-eșec consecutiv, 0-0, acasă, în disputa cu Sepsi OSK, într-un meci din cadrul etapei a doua a Ligii 1. La fel ca și în meciul precedent, cu Dinamo Zagreb, Ciprian Deac a ratat o lovitură de la 11 metri, într-un moment extrem de important.

Feroviarii au controlat meciul cu Sepsi, însă ocaziile cu adevărat importante au fost extrem de rare, aproape inexistente. Presiunea pe care au exercitat-o a fost aproape inutilă. Rondon a ratat o ocazie rarisimă, iar alte apariții periculoase în careul advers au însemnat câteva plonjoane în suprafața de pedeapsă care însă nu mai impresionează arbitrii.

Fără o minte limpede la mijlocul terenului, fără pase decisive care să destabilizeze apărarea secuilor, CFR a arătat rău. Jocul, deja consacrat, de posesie nu mai reprezintă nici el o necunoscută pentru ceilalți antrenori, nici din competiția internă, nici în Europa. Nici sezonul trecut CFR nu a început mai bine, dar parcursul din Europa League a șters senzația de „nimic” cu care feroviarii și-au obișnuit audiența.

La începutul săptămânii viitoare CFR își va afla adversarul din turul 3 preliminar al Ligii Europa. Cap decserie la tragerea la sorți, CFR au trebui să întâlnească un adversar modest far, la fel de bine ar putea să fie una din cele două echipe calificate direct în play-off-ul Europa League.

Distribuie:

Postaţi un comentariu