A doua victorie în Slovenia. ”U” a terminat amicalul cu Krka cu patru juniori în teren

Al doilea meci test al „Șepcilor roșii” în cantonamentul din Slovenia a coincis cu al doilea succes. Alb-negrii s-au impus cu scorul de 5-2 în fața grupării NK Krka, e drept, un adversar modest care a terminat precedenta ediție de campionat pe locul 4 în liga a doua din Slovenia, la 15 puncte în urma echipei care a promovat direct.

Juniorii Telcean și Alex Pop au început meciul titulari, iar finalul întâlnirii i-a regăsit pe teren pe Gorcea, Vomir, Burghele și Dican (toți juniori) și pe Berci (20 de ani și jumătate). Căpitanul Dorin Goga a deschis scorul după mai puțin de 10 minute de joc, cu un lob din interiorul careului, la capătul unei faze care i-a năucit pe sloveni. Krka a egalat în minutul 19, dar până la pauză Goga și Gavra au dus echipe „Șepcilor roșii” în avantaj (3-1).

Încă din startul reprizei a doua antrenorii Dulca și Cojocaru au schimbat jumătate de echipă, iar pe parcurs au rulat întreg lotul avut la dispoziție. În minutul 68 Ceitil a înscris pentru 4-1. Pe finalul partidei a înscris superb și Dican, dar ultimul cuvânt l-au avut slovenii care au redus din diferență, în minutul 86, stabilind totodată scorul final al întâlnirii.

Ultimul amical al Universității, în cantonamentul din Slovenia, este programat în 24 iulie, adversară fiind Al Wehda (locul 7 în prima ligă din Arabia Saudită). O zi mai târziu „Șepcile roșii” vor reveni în țară. Campionatul 2019/2020 al eșalonului secund va începe la data de 3 august, iar ”U” Cluj va evolua în deplasare, cu CSM Reșița.

Distribuie:

Postaţi un comentariu