Horoscop, luni, 16 septembrie

Fecioară

Perspectiva unei reuşite în domeniul studiilor se întrevede puternic, la fel ca implicarea ta într-o comunitate socială ori publică. Unul din duşmanii tăi declaraţi pare a face o mişcare strategică neaşteptată, ce poate pune capăt adversităţii dintre voi.

Balanţă

Opoziţia lui Mercur cu Uranus poate genera neaşteptate circumstanţe şi schimbări de planuri, silindu-te să fii cât mai flexibil şi să îţi gândeşti fiecare pas. Mintea îţi este plină de neastâmpăr, căutând mereu lucruri noi şi incitante.

Scorpion

Însufleţit de nevoia de a-ţi afirma personalitatea, pari a fi mai puţin interesat de relaţionarea cu oamenii din jur. Eşti prea personal şi necomunicativ, un pic egoist. Poţi avea şansa de a pleca într-o mult visată călătorie.

Săgetător

Nu este exclus să devii singuratic şi să te concentrezi prea mult asupra ta. O întâmplare care îţi sare în ochi te determină să te întrebi dacă nu cumva ar fi cazul să îţi revezi priorităţile. Posibil să îţi schimbi nişte criterii de evaluare a celor din preajma ta.

Capricorn

O petrecere ori aniversare se arată sau se anunţă că urmează. Poţi să interpretezi greşit intenţiile altora, lucru ce te poate aduce în pragul unei deziluzii. Concentrează-te asupra lucrurilor pe care trebuie să le faci acum.

Vărsător

Ar fi cazul să le arăţi celorlalţi ce anume ai îndeplinit în plan profesional, social ori personal.
Vechi probleme sentimentale, ce nu încetau să te macine atunci când te aşteptai mai puţin, pot fi rezolvate o dată pentru totdeauna.

Peşti

Poţi avea de a face cu persoane dubioase sau necinstite, trebuie să fii cât se poate de atent la adevăratele lor intenţii. Încearcă să te gândeşti cu luciditate ce ai de pierdut dacă te laşi în voia impulsurilor de moment.

 

Berbec

Mercur, în opoziţie cu Uranus, îţi oferă o clarviziune excelentă a vieţii. Lucrurile se mişcă în jurul tău nemaipomenit de rapid, aşa că trebuie să fii extrem de atent pentru a profita de toate oportunităţile ce se ivesc în cale.

Taur

Se pare că vei avea mai mult timp liber pentru prieteni şi familie. Lucrurile materiale nu mai par atât de importante. Poţi descoperi că năzuinţele ţi se împlinesc cu uşurinţă, aproape fără a face vreun efort. Energia cu care eşti inconjurat te sprijină mai mult ca altădată!

Gemeni

Sunt posibile dispute cu o persoană autoritară, cu unul din părinţi sau cu cineva la şcoală ori la serviciu. Ai grijă cum te comporţi în public, să nu faci vreo gafă sau să jigneşti neintenţionat pe cineva din imediata ta apropiere.

Rac

Se prefigurează mari paşi în evoluţia personală. Îţi poţi schimba convingerile sau filozofia personală. Ai idei noi şi parcursuri imaginare. Dacă eşti perseverent cu tine, poţi avea norocul de a constata mari progrese.

Leu

O încredere deplină în propriile forţe şi numeroase oportunităţi se întrevăd la orizont. Eşti direct şi înflăcărat în comunicare, dar nu îi plictisi prin insistenţă pe cei din jur. Curajul îţi este un aliat de nădejde, aşa că ai la dispoziţie o zi prielnică.

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu