Horoscop 9 – 16 februarie 2017

Berbec

Săptămâna aceasta ai o atitudine umană, sensibilă, deschisă către cei din jur. Nu întotdeauna lucrurile ies aşa cum îţi doreşti tu şi uneori este nevoie de răbdare până când îţi atingi complet obiectivele. Ai nevoie de o schimbare pentru a reintra în formă.

Taur

În această săptămână eşti foarte bine susţinut astral pe sectorul comunicării. La locul de muncă ai putea să fii propus pentru o promovare. În familie poţi primi o veste bună, neaşteptată.

Gemeni

Eşti cuprins de energia unui nou început. Se pare că ai trasat o linie foarte clară între viaţa pe care ai dus-o până acum şi ce urmează să faci de aici înainte. Este momentul perfect să-ţi stabileşti o listă de priorităţi.

Rac

Nu permite gândurilor negative să preia controlul asupra ta. Eşti mai melancolic decât de obicei, eşti mai înclinat spre analizarea trecutului. E de preferat să ţii cont în următoarele zile de sfaturile celor din jur pentru că vor fi pertinente şi te vor ajuta.

Leu

Ai visat mult, ai planificat mult şi ai muncit şi mai mult ca să-ţi transformi visul în realitate. De această dată se pare că astrele îţi pregătesc o săptămână plăcută şi s-ar putea să primeşti primele confirmări că te afli pe drumul cel bun.

Fecioară

Este un moment foarte important pentru tine, aşa încât orice ajutor, un sfat, o vorbă bună, un cuvânt de încurajare este bine venit. Ar trebui să acorzi o atenţie sporită odihnei fiindcă ai început să dai semne de oboseală.

Balanţa

Eşti fericit, trist, bulversat, îngrijorat sau panicat. Încearcă să te ţii departe de toate luptele din jurul tău, de bârfe şi comploturi, pentru că la finalul săptămânii se pot sparge toate în capul tău.

Scorpion

Talentele tale sunt recunoscute. Ai grijă însă că odată cu laudele pe care le primeşti rişti să stârneşti invidia celor din jur. Este un moment potrivit să lucrezi mai mult la proiectele în care eşti angrenat.

Săgetător

Este o lună excelentă pentru a începe demersurile privind un loc de muncă mai bun, pentru afirmarea în cadrul grupului în care lucrezi. Ideile tale sunt inovatoare, excentrice şi tocmai prin noutatea lor vor aduce rezultate deosebite.

Capricorn

Te-ai transformat într-un sihastru morocănos şi asta îţi afectează atât viaţa socială, cât şi prieteniile. Încearcă să ieşi din carapacea ta în următoarele zile şi vei vedea cum încetul cu încetul începi să scapi din depresia în care te-ai scufundat.

Vărsător

Un prieten are nevoie de sprijinul şi susţinerea ta. S-ar putea să i le acorzi necondiţionat, însă învaţă să-ţi trasezi şi limitele. Rişti să te transformi în persoana care îi ajută pe toţi, dar care nu se ajută pe sine mai deloc.

Peşti

Eşti copilăros. Nu pari dispus să te maturizezi şi toată această atitudine îţi va atrage o mulţime de probleme, săptămâna aceasta. Dacă continui în acest mod, nu faci decât să enervezi prietenii sau persoanele apropiate.

Distribuie:

Postaţi un comentariu