Horoscop 30 iunie – 7 iulie 2016

Berbec

Este posibil să apară nişte probleme legate de serviciu. Din fericire reuşeşti să înţelegi situaţia şi să comunici bine cu şeful tău, motiv pentru care lucrurile se lămuresc. Mare grijă însă la anumite afirmaţii făcute în public.

Taur

Se pare că o să ai o dezamăgire pe care ţi-o produce un prieten apropiat. Amâna întâlnirile de afaceri sau alte activităţi financiare fiindcă nu eşti în apele tale. Eşti confuz, încăpăţânat şi ai putea fi înţeles greşit de ceilalţi.

Gemeni

În weekend apare un moment favorabil, îţi reuşeşte orice. Exprimă-ţi gândurile în mod clar, nu lăsa loc de interpretări, evită neînţelegerile. Aştepţi nişte bani, care se pare că vor veni la un moment dat, dar trebuie să ai puţină răbdare.

Rac

Ai tendinţa de a critica pe toată lumea. Este posibil să te enervezi la locul de muncă, dar trebuie să rămâi calm şi să eviţi discuţiile în contradictoriu. Nu începe discuţii neplăcute cu persoana iubită care nu are nicio vină.

Leu

Nu e o perioadă potrivită pentru activităţi sau afaceri noi. Este posibil să nu le duci la capăt. Este de preferat să te ocupi de lucruri mărunte pe care le-ai neglijat în timp. Amâna restul problemelor majore pe alte zile când eşti mai liniştit.

Fecioară

Eşti  indispus din cauza unor probleme financiare. Apar şi câteva neînţelegeri la serviciu. Este momentul să acorzi mai multă atenţie familiei. Ai şansa să întâlneşti o persoană importantă cu care te poţi înţelege foarte bine.

Balanţa

Reuşeşti să rezolvi nişte probleme legate de serviciu, cu multă imaginaţie şi calm motiv pentru care te faci apreciat. Deși situaţia ta financiară nu este prea grozavă se pare că lucrurile merg spre bine destul de repede.

Scorpion

Relaţia ta cu un prieten bun ar putea fi afectată din cauza ta. Nu exagera cu nişte lucruri, nu începe o ceartă inutilă pe motive imaginare. La serviciu, ai grijă la discuţiile în contradictoriu. În weekend îţi revine buna dispoziţie.
Săgetător

Nu te ambiţiona să rezolvi singur toate problemele apărute. Este posibil să ai dificultăţi de aceea este de preferat să accepţi ajutorul familiei sau a unor prieteni în care ai încredere. Uneori nişte sfaturi sunt foarte bine venite.

Capricorn

Eşti nemulţumit pentru că nu-ţi reuşeşte să pui în aplicare un plan. Se pare că este vorba de anularea unei călătorii sau a unei întâlniri importante. Eşti un pic nervos şi agitat iar cei din jur se simt deranjaţi de atitudinea ta.

Vărsător

Apar beneficiile unei colaborări mai vechi la un proiect sau la locul de muncă. Eşti într-o formă intelectuală foarte bună. Profită de acest moment şi gândeşte-te la proiecte de viitor. Intuiţia este aliatul tău de bază.

Peşti

Ai tendinţa de a exagera în multe privinţe atât la serviciu cât şi în relaţiile sentimentale. Încearcă să priveşti lucrurile cu mai mult calm și rațiune. Primeşti o veste interesantă sau un cadou. Un pic de optimism nu-ţi strică.

Postaţi un comentariu