Horoscop 2016

Berbec

Prima decadă: Dacă anul trecut ți-ai concentrat energia pe obținerea de reușite în plan profesional și recunoaștere în cariera ta, horoscopul pentru anul 2016 are în vedere preponderent temele relației cu familia și a relațiilor sentimentale. Astfel, în primele trei luni ale anului 2016 vor exista anumite tensiuni între membrii familiei dar și în relația de cuplu. Pentru bărbați, asta va implica modul în care vă raportați și tratați femeile din jurul dumneavoastră, în timp ce în cazul femeilor va implica modul în care vă exprimați feminitatea și felul în care așteptați să fiți tratate. Relațiile sentimentale deja existente au potențialul de a trece la nivelul următor. Noi pasiuni și relații sunt de asemenea posibile, dar ar putea fi nevoie de perioade de tatonare și testare între parteneri pentru a ajunge la un balans de putere echitabil pentru ambele părți.

A doua decadă: Pentru cei născuți în ultimele zilei ale acestei decade, zilele liniștite și fără mari răsturnări de situație vor apărea abia din luna  martie a anului 2016. Schimbările neașteptate și anxietatea vor fi înlocuite de mai multe momente în care veți simți stabilitate și siguranță. Astfel, anul 2016 va fi un an al reușitelor profesionale și al recunoașterii meritelor. Vă veți putea crește șansele de a cunoaște fericirea și succesul prin evitarea exceselor și a lăcomiei. În relațiile cu persoane foarte apropiate pot apărea tensiuni în cazul în care aveți așteptări prea mari de la partenerul dumneavoastră. Dacă sunteți în fază în care aveți întâlniri și doriți să cunoașteți oameni noi, este important să aveți un moral bun și să fiți realiști cu privire la opțiunile pe care le aveți. În caz contrar veți putea sfârși prin a vă simți rușinați sau chiar folosiți.

A treia decadă: Vă așteaptă un an plin de schimbări radicale și evenimente incitante. Cea mai mare parte a acțiunii vine însă spre sfârșitul anului 2016 atunci când în viața dumneavoastră va fi atins un maxim de „acțiune”. În perioada următoare veți trăi o schimbare majoră în bine în privința stabilității financiare și a reușitelor în plan profesional, stare care se va păstra și în anul 2017. Veți simți nevoia de a fi independenți, astfel că relațiile instabile nu vor fi de succes. Este foarte posibilă formarea de noi relații și veți atrage o gamă variată de oameni. Exprimându-vă cu încredere latura unică a personalității dumneavoastră vă va ajuta să intrați în contact cu oameni din cele mai variate medii sociale și culturale. În acest an, așteptați-vă la lucruri neașteptate pentru că este posibil să experimentați schimbări în toate domeniile, de la partenerul de viață, la carieră.

Taur

Prima decadă: Anul 2016 se anunță unul fantastic pentru voi, dar cu siguranță nu va fi atât de plin de acțiune precum a fost anul 2015. Anul acesta vă veți afla într-o călătorie de descoperire a spiritualității, călătorie ce va începe în luna septembrie. Chiar dacă de-a lungul întregului an nu ar trebui să întâmpinați obstacole în calea succesului, ultimele luni din 2016 sunt cele mai potrivite pentru a progresa în atingerea țelurilor voastre. La nivel personal veți fi mai sensibil decât de obicei și veți putea folosi acest an pentru dezvoltarea dumneavoastră personală. Dificultățile în care se află cei din jurul vostru vor fi o preocupare mai mare decât de obicei și veți descoperi că aveți capacitatea de a aduce oamenii împreună și de a-i ajuta să crească. Câștigurile materiale sunt foarte probabile în acest an. În timp ce persoanele din jurul tău sunt predispuse la dezamăgiri și decepții, tu poți avea încredere în instinctele tale și să iei decizii având încredere în forțele proprii. Dacă în prima parte a anului partea financiară nu va fi atât de importantă pentru voi, ulterior este benefic să vă concentrați pe îmbunătățirea calității vieții dumneavoastră fără să vă fie teamă că acest lucru necesită sacrificii mari.

A doua decadă: dacă anul trecut a adus numeroase oportunități pentru dezvoltare, 2016 va fi un an chiar mai favorabil reușitelor în carieră. Forța personalității dumneavoastră și norocul vor fi întârite de o serie de eclipse solare care vă aduc energie  și vă vor alimenta cu încredere de-a lungul anului. Intensitatea, rezistența și pasiunea vor deveni caracteristici ale vieții de zi cu zi și astfel veți deobândi mai multă putere personal și influență. Veți avea ocazia să vă dezvoltați personal, dar și pe alte planuri unde vi se pare că nu ați excelat în ultimul timp. Prezența dumneavoastră va fi o influență pozitivă asupra celor din jur, în special asupra persoanelor apropiate.

A treia decadă: Eclipsa solară din luna septembrie influențează puternic decada în care vă aflați și aduce o schimbare pozitivă majoră în viața dumneavoastră, în comparație cu vremurile vitrege pe care le-ați trait în 2015. Această fază fază va continua tot anul și se va prelungi chiar și în 2017. În acest an sunteți concentrate pe găsirea fericirii și dezvoltarea personal. În prima parte a anului veți experimenta  o creștere a încrederii și a respectului de sine, astfel că această perioadă este perfecta pentru a face progrese acolo unde considerați că este necesar, întrucât nu veți avea de înfruntat provocări majore. 2016 va fi un an în care veți avea parte de noroc în plan sentimental, întrucât eclipsa solară este semn de vindecare a inimilor rănite. Eclipsa solară din luna martie va avea, de asemenea, efecte positive asupra vieții dumneavoastră

Gemeni

Prima decadă: influențele negative ale lui Saturn nu te vor mai deranja în anul 2016. Cu toate că este posibil să întâmpini anumite dificultăți în acest an, 2016 va fi mai bun decât anul precedent. Ba mai mult, în ultima parte a acestui an veți avea parte de o perioadă foarte benefică din punct de vedere astrologic, întrucât influența lui Neptun în zodia dumneavoastră este prezentă până în ianuarie 2017. Cei născuți în ultimele zilei ale primei decade veți simți această influență în mod direct pe parcursul acestui an, în timp cei pentru nativii Gemeni născuți în primele zilei ale decadei, au simțit deja efectele pozitive în ultimii trei ani, cu toate că este posibil să mai aveți parte de „vibrații subtile” și în cursul anului 2016. Eclipsa de Lună din luna septembrie va influența și ea zodia și vă va asigura un start bun în anul care urmează. Creșterea încrederii în sine va compensa cu orice fel de dezamăgire anterioară. Mai târziu în cursul anului vă așteaptă câteva luni foarte norocoase, iar primul trimestru al anului este o perioadă potrivită pentru a face progrese, în special în viața personală. De multe ori veți simți nevoia să contemplați succesul pe care îl aveți și să vă bucurați de ceea ce viața vă oferă. Eclipsa de lună vă va motiva însă să ieșiți din zona de confort și să vă asumați anumite riscuri, necesare în cazul în care doriți să înregitrați progrese în carieră.

A doua decadă: 2016 este un an important pentru voi, cu multe schimbări cărora va trebui să le faceți față. Vă așteaptă provocări importante, dar și multe momente fericite și perioade în care veți cunoasște succesul, în special în ultimele luni ale anului 2016. Vor exista multe oportunități pentru a crește din punct de vedere economic și de a vă extinde orizonturile prin intermediul unor călătorii sau prin prisma studiilor pe care le urmați. Veți avea parte de perioade în care armonia se va întoarce în viața dumneavoastră sentimentală, greu încercată în ultima perioadă.

A treia decadă: În acest an apar influențe noi în viața dumneavoastră, cu suișuri și coborâșuri și momente în care entuziasmul va alterna cu plictiseala. Cu toate acestea, balanța va înclina spre entuziasm, iar sfârșitul anului 2016 va aduce cu sine o perioadă cu multe provocări care vă vor „condimenta” viața.

Rac

Prima decadă: cert este că vă așteaptă un an mai provocator decât a fost anul 2015. Cu toate acestea, sfârșitul acestui an va veni cu câteva oportunități în viața personal și în carieră de care ar trebui să profitați, întrucât este foarte posibil să nu le mai întâlniți în anul următor. Latura creative și artistică este în formă bună în anul care urmează, astfel că dacă aveți idei și proiecte care acum par abstracte și imposibil de realizat pentru cei din jurul dumneavoastră, nu vă descurajați și încercați să le transpuneți în practică.

A doua decadă: aveți multe oportunități pentru a avea success în anul care urmează. Vin vremuri mai bune în viața dumneavoastră după ce în ultimii ani ați avut parte de numeroase provocări. 2015 a fost un an de tranziție spre o perioadă plină de evenimente positive, iar în 2016 puteți fi optimist și vă puteți gândi să avansați considerabil în mai multe domenii. Influența lui Pluto va fi resimțită puternic, iar pentru cei născuți în ultimele două zile ale decade, veți resimți puternic puterea și intensitatea acestui an. Pluto adduce și evenimente majore care vă vor da de gândit și vă vor sugera faptul că în jurul dumneavoastră se întâmplă lucruri asupra cărora nu aveți control.

A treia decadă: vă așteaptă un an preponderant bun cu două perioade foarte norocoase în decursul anului. Cu toate că pe tot parcursul anului veți beneficia de urma unor eclipse care vă influențează în mod pozitiv zodiac, este posibil să aveți parte de câteva schimbări dramatice pe care nu le puteați anticipa.  Urmează o perioadă în care variera dumneavoastră va evolua iar superiorii vă vor deveni prieteni. Activitățile dumneavoastră este posibil să se desfășoare peste graniță, iar asta poate include călătorii prelungite și perioade în care veți studia în alte țări. Relațiile personale vor intra într-o fază extreme de favorabilă.

Leu

Prima decadă: anul precedent ar fi trebuit să fie o perioadă cu importante realizări în care v-ați consolidate sentimental de securitate personal. Tranziția lui Saturn face ca în 2016 să vă puteți bucura de roadele muncii pe care ați prestart-o în ultimii ani. O surpriză vă așteaptă mai târziu în anul următor. Eclipsa de Lună din Septembrie va armoniza relațiile personale din viața dumneavoastră. Vă veți concentra pe casă și viața de familie, cu un plus în ceea ce privește situația din relații sentimentale.

A doua decadă: Urmează un nou an prosper în viața dumneavoastră. Vă așteaptă oportunități pentru a fi mai fericit și a evolua din multe puncte de vedere, concentrarea dumneavoastră se va îndrepta dinspre distracție și entuziasm spre muncă și stabilitate. De-a lungul ultimului an, Uranus a fost sursa unor schimbări positive în viață. Ar trebui să te bucuri de libertatea personală de care ai parte.

A treia decadă: Un an plin de evenimente pozitive și captivante vă așteaptă, cu mult mai puține limitări și dezamăgiri, față de anul precedent. Sunteți de fapt într-o perioadă de tranziție, de la o perioadă de restricții și responsabilități, spre un viitor luminos, plin de libertate și numeroase oportunități. Vor exsita totuși perioade scurte de frustrare, dar spre sfârșitul anului 2016 se vor clădi premisele unui nou an favorabil. Cei născuți în primele zile ale acestei decade veți avea parte de o perioadă plină de entuziasm în care vi se vor ivi oportunități neașteptate. Vă veți simți mai liberi, veți scăpa de inhibiții, veți fi mai împăcați cu propria persoană și chiar mândri că sunteți diferiți. Este chiar posibil să începeți să studiați domenii care în trecut vi se păreau absurde, precum astrologia. În perioada aprilie-mai nu este recomandabil să vă ocupați de afaceri foarte importante, întrucât tensiunile care vă vor acapara v-ar putea influența succesul. De asemenea, nu este cazul să vă angrenați în dezbateri și dispute în această perioadă, întrucât comunicarea nu este deloc punctul vostru forte.

Fecioară

Prima decadă: 2016 nu va fi atât de active în materie de evenimente astrologice precum a fost anul 2015. Dar acestea sunt de fapt vești bune, întrucât până nu demult te-ai confruntat cu o depresie indusă de influențele planetei Saturn asupra zodiei tale. Chiar dacă nu va fi un an cu prea multe evenimente, te poți aștepta la o productivitate crescută în ultimele luni ale anului. Vei învăța multe lucruri despre propria persoană, lucruri care până acum erau ascunse de judecata ta. Ca urmare a faptului că în ultima perioadă ai avut episoade neplăcute este normal să te simți nesigur și descurajat în legătură cu viitorul tău. Ego-ul tău este puțin rănit și este posibil chiar să te simți dărmat, dar important este să îți conserve respectful de sine și să fii încrezător, în special până la ziua ta de naștere. Țelurile tale, în special cele legate de carieră, vor fi mai ușor de îndeplinit și te poți aștepta să fii favorizat de superiori. O eclipsă de lună în perioada zilei tale de naștere este de bun augur pentru că îți pune în lumină principalele îngrijorări avute de-a lungul anului.

A doua decadă: Condițiile pozitive ale anului trecut continuă în 2016. Cu toate acestea, există unele influente de influență noi, mai provocatoare, care ar putea împiedica progresul. Acest lucru se întâmplă pentru a fi un an aglomerat, cu suișuri și coborâșuri, cu vremuri dificile alternând cu unele mai norocoase .Influența lui Pluto va fi simțit direct de cei ce v-ați născut în mijlocul acestei decade. Aceia dintre voi care v-ați născut în primele patru zile ale decadei veți simți încă repercusiunile pozitive de tranzit exact în ultimii trei ani. Cei născuți în ultimele două zile ale decadei vor simți putere și intensitate în acest an. Intensitatea, rezistenta si pasiune devin parte din viața de zi cu zi, oferindu-vă respect de sine și influență. Veți avea impresia că totul și toată lumea este împotriva dumneavoastră în această perioadă grea, care poate duce la sentimente de izolare și descurajare.

A treia decadă: Oricât noroc ai experimentat anul trecut, în 2016 va fi chiar mai bine. Există două perioade de timp foarte norocos în acest an. Influența eclipsei înseamnă că începutul anului va fi mai prosper decât sfârșitul acestuia. Eclips de Lună este semn de vindecare a inimilor zdrobite, de care va beneficia viața voastră sentimentală. Acest fenomen favorizează, de asemenea, avansarea în carieră și în alte scopuri personale.

2016 este un moment bun pentru a vă bucura de viață și ieși în lume. Fiind mai vesel și generos, veți atrage, de asemenea, și alte persoane, veți câștiga favoruri și, eventual, chiar unele premii substanțiale.

Balanță

Prima decadă: vă așteaptă un an bun, cu un tranzit deosebit de norocos mai târziu, în 2016. Anul trecut, accentul s-a pus pe un progres constant și pe realizarea profesională , în timp ce în acest an , puteți beneficia de avantajele muncii grele depuse anterioare și atitudine responsabilă . Lucrurile se vor ușura oarecum , permițându-vă să vă bucurați de viata la maximum . Nu vor fi alte oportunități disponibile pentru a mări averea și nivelul de satisfacție. Creșterea din punct de vedere financiar și spiritual este scopul pentru acest an.

A doua decadă: Anul trecut ați început tranziția de la o viață plină de dramatism și revoltă, la o viață mai echilibrată . 2016 adaugă stabilitate și securitate , care a lipsit în ultimii ani . Mai târziu în acest an transformarea pozitivă va duce la  un puseu de noroc și fericire. Acum vă puteți concentra pe atingerea obiectivelor dumneavoastră în ce privește. cariera ta și în alte domenii ale vieții . Determinarea și etica muncii aduc rezultate . Recunoaștere pentru realizarile tale poate veni sub forma unei promovări sau o oferta pentru un rol de conducere . Dincolo de viața ta profesională , vei câștiga respectul celorlalți vei fi chemat pentru a da sfaturi și a oferi consolare . Creșterea personală și materială pot veni ca urmare a studiilor tale și a călătoriilor pe care le faci. Cele mai multe oportunități de avansare acum vă lărgesc orizontul și aduc sentimentul de satisfacție . Veți fi optimist în cea mai mare parte a timpului și veți fi entuziast pentru a obține mai mult de la viață, dar și pentru a face mai mulți bani și a experimenta noi sentimente .

A treia decadă:  Unele dintre temele anului 2015 se continuă în 2016 și chiar se consolideazp, de fapt . Anul va deveni foarte activ și incitant decât foarte târziu. Pentru cea mai mare parte a anului 2016, veți manageria schimbări și probleme majore, iar acest lucru va continua pentru alți câțiva ani . Stabilitatea și securitatea ar putea fi dificilă de menținut în aceste condiții, atât din punct de vedere material, cât și în plan personal și în privința relațiilor. Capacitatea de a vă adapta la situații neprevăzute va fi o temă cheie în acest timp . Tensiunea se poate construi din cauza unor împrejurări neprevăzute sau ca urmare a influenței altor persoane care își vor schimba comportamentul sau atitudinea față de tine .

Scorpion:

Prima decadă: 2016 este un an bun, dar vă lipsește norocul de care ați avut parte la sfârșitul anului trecut. Cu puține influențe majore noi în anul următor, ar trebui să nu aveți parte de prea multe griji. Nu vor exista perioade foarte negative în viața voastră, și cea mai mare influență continuă să fie Neptun. Spre deosebire de alte influențe astrologice, nu trebuie să renunțați la lucrurile materiale din viață, care aduc confort și securitate. Aceasta înseamnă că puteți urma o cale mai spirituală și de îngrijire a propriei persoane, în timp ce va continua creșterea financiară și lucrurile bune pentru tine și familia ta. Este posibil să apară o pasiune mai mare de a vă implica în religie, grupuri spirituale sau un câmp ocult, cum este astrologia, pentru a câștiga mai mult împlinire în viață. Scopul vostru este de a vă simți mai în contact cu comunitatea. Stabilirea de noi obiective este o sarcină importantă în această perioadă. Vi se eliberează calea de turnate și obstacole și veți găsi mult mai ușor soluții pentru a face un progres real. Noi prieteni sunt pe cale de a intra în viața ta, cu un mesaj special sau o veste bună. Ei pot pleca însă la fel de repede cum au venit sau s-ar putea forma totuși forma relații de durată. Orice nouă relație acum va avea un simț de familiaritate și se va forma o legătură karmică puternică.

A doua decadă:  se arată un an bun la orizont și lucrurile bune ale anului 2015 vor continua și ăn perioada următoare . 2016 este un an foarte dinamic pentru tine, în contextul în care puterea și influența ta vor crește . Este posibil să fi experimentat ceva noroc în ultimele luni ale 2015. Dacă nu, vei observa cu siguranță norocul de partea ta în acest an . Nu contează în ce zi te-ai născut în această decadă, pentru că Pluto oferă mai multă putere și influență. Vei avea realizări importante și îți vei putea modela identitatea în orice fel dorești . Folosiți -vă puterea cu înțelepciune, deoarece veți obține cel mai probabil ceea ce doriți pentru acest an .

A treia decadă: Indiferent de întârzierile și restricțiile cu care te-ai confruntat anul trecut, acestea vor fi de domeniul trecutului . 2016 este un an de creștere și noroc, cu o mulțime de beneficii aduse de influența lui Jupiter, noroc și o serie de eclipse prietenoase care vor tot anul .

Săgetător:

Prima decadă: Limitările impuse în diferite forme în timpul anului 2015 sunt un lucru de domeniul trecutului acum . 2016 are un aspect mult mai luminos, deși o slăbirea influenței lui Neptun îi va afecta în continuare pe unii dintre voi . Cea mai bună veste este că, mai târziu, poți aștepta o creștere. Neptun creează un risc sporit supraidealizare a oamenilor sau a circumstanțelor . De exemplu, este posibil să vă creați imaginea că un partener potențial este mai potrivit pentru dumneavoastră decât este în realitate sau să vă așteptați ca lucrurile să se rezolve de la sine, iar apoi să continuați pe un drum care poate nu este potrivit. Decepțiile sunt astfel foarte probabile, mai ales dacă vă permiteți implicarea în relații ce par prea frumoase pentru a fi adevărate.

A doua decadă: Provocările care au început cu întârziere în 2015 vor continua și în acest an. Vă așteaptă o nouă perioadă de tranziție, dar există lumină la capătul tunelului . Cu toate că veți fi ținuți în priză în mare parte a anului 2016, ultima lună aduce oportunități excelente de creștere și prosperitate  mulțumită influenței lui Jupiter . Există un risc crescut de a supra-idealiza oamenii în acest an. Decepțiile sunt mult mai probabile , dacă te implici în relații care par prea frumoase să fie adevărat . Același lucru este valabil pentru domeniul financiar. Ar fi înțelept să nu îți asumi riscuri mari pe bursă, de exemplu, sau la jocurile de noroc.

A treia decadă:  Deși o serie de faze ale eclipselor din acest an vor fi provocatoare și veți fi forțați să lucrați din greu și mai mult decât de obicei pentru a face progrese,   ar trebui să fie un an de schimbare interesant și pozitiv . Munca grea își va prezenta beneficiile către sfârșitul anului 2016 și veți avea parte de noroc și de recunoaștere .

Capricorn:

Prima decadă: Horoscopul dumneavoastră pentru anul 2015 are multe similitudini cu cel din anul precedent, astfel încât ați putea crede că lucrurile se continuă la fel și de-a lungul acestui an. Influențele astrologice sugerează că se mai pot face progrese în ultimele luni ale 2016. Este posibil să urmeze o perioadă de căutare spirituală individuală pentru iluminarea prin cărți, cursuri, cititorii de Tarot, astrologi sau psihologi.

A doua decadă: acesta este un an de cotitură pentru tine, de schimbare a valorilor și o perioadă în care incertitudinea din anii anteriori se apropie de final. Perturbările vor fi înlocuite de o viziune a unui viitor luminos . Speranțele și visele vor începe să prindă formă și există o mulțime de oportunități pentru a le transforma în realitate.

A treia decadă: O serie de eclipse utile stabilesc un fundal foarte pozitiv pentru 2016. În ciuda unor schimbări neașteptate care își fac loc în viața ta, vor exista multe oportunități pentru fericire și succes . Vor exista de fapt două perioade distincte, atunci când vă veți confrunta cu una dintre cele mai norocoase perioade din vața dumneavoastră.

Vărsător:

Prima decadă: 2016 este destul de „plat”, cu puținecomplicații și situații neprevăzute . Un traseu frumos de eclipse utile se vor dovedi foarte norocoase mai târziu, în cursul anului . Uneori te vei simți atât de fericit și relaxat în timpul acestui tranzit încât pur și simplu vei dori să te relaxezi și să îți admiri reușitele. Divertismentul și poate un concediu sunt o idee bună acum, dar pentru asta va trebui să muncești mai mult pentru a aduna resursele financiare de care ai nevoie. Nu lăsa momentele importante să se irosească, deoarece există o mare oportunitate de a face bani și investiții.

A doua decadă: vei avea în acest an parte de o tranziție de la o perioadă de entuziasm la o mai mare stabilitate, cu accent pe muncă și spre obiectivele tale pe termen lung. Asta nu înseamnă că te așteaptă un an plictisitor, deși, vei ajunge să aștepți cu nerăbdare sfârșitul anului 2016. Activitățile care țin de obiectivele pe termen lung ar fi păcat să le ignori pentru a nu pierde oportunități de creștere a averii sau în alte domenii ale vieții tale. Călătoriile pe distanțe lungi sunt mult mai probabile acum . În acest caz, v-ar face bine să încercați un loc mai exotic unde se vă puteți dezvolta în sens spiritual și să vă extindeți nivelul de cunoștințe generale .

A treia decadă: În afară de câteva scurte perioade de iritare, 2016 pare un an foarte interesant, chiar dacă cea mai mare parte a acțiunii are loc spre sfârșitul anului . Veți experimenta schimbări majore de-a lungul acestui an care vor anticipa realizări mărețe ce vor începe în anul 2017 .

Pești:

Prima decadă:  2016 prezintă unele provocări și va fi cu siguranță un an mai bun decât 2015, deși mult mai sărac în evenimente. Timp de aproximativ șapte ani nu veți mai avea parte de tranzitul de la agonie la extaz de care ați avut parte în ultimul an ca urmare a influenței planetei Saturn asupra zodiei dumneavostră. Influența lui Neptun vă face să vă concentrați mai mult pe speranțele și visele pe care vi le-ați clădit în ultimii ani. Glanda pineală și al treilea ochi se activează . Meditația, studiile spirituale și visul lucid va vor însoți și ele. Deși ați putea găsi unele beneficii în aceste lucruri și chiar o dorință puternică de a trăi astfel de experiențe, este foarte important să fiți moderați.

A doua decadă:  2016 va fi un an foarte dificil în numeroase moduri, dar prezintă , de asemenea, câteva mari oportunități de creștere și de succes . Va trebui să profitați de orice oportunitate și să lucrați din greu pentru a vă realiza visele în acest an . Puteți atrage o foarte mare determinare pe care să o folosiți pentru a lupta și depăși barierele succesului.

A treia decadă: Testele la care viața te-a supus în a doua parte a anului 2015 continuă și în 2016. Dar merită totuși să așteptați acest an cu nerăbdare, întrucât perioada de tranziție este pe cât de provocatoare pe atât de capabilă să vă aducă bucurii în momentul în care o veți depăși. Mijlocul anului se anunță a fi cel mai favorabil pentru a avea succes, iar perioade de încercare se anunță pentru ultimele săptămâni ale anului 2016.

Postaţi un comentariu