Electric Castle lansează concursul Own the Stage! pentru DJ-ii și trupele din România

eepurl.com

Festivalul Electric Castle susține și în acest an artiștii de pe piața de muzică din România și le oferă tuturor ocazia de a urca pe una dintre scenele festivalului. Concursul Own The Stage! va fi împărți în două categorii, una dedicată dj-ilor și alta dedicată trupelor:

Bands Contest

Trupele se vor înscrie la Bands Contest pe pagina de Facebook Electric Castle folosind formularul de pe tabul Own The Stage. Ceea ce au de făcut concurenții este să încarce un filmuleț de pe Youtube cu un live sau o înregistrare a trupei lor, până în data de 8 Martie, ora 23:59 și pot avea șansa de a cânta pe una dintre scenele de la EC. În 9 Martie, va fi anunțată lista finaliștilor care vor intra în etapa de votare. Voturile se vor strânge până în 15 Martie, ora 23:59, iar câștigătorii care vor cânta la EC 2015, vor fi anunțați în 19 Martie, deodată cu alți artiști confirmați la festival.

DJ Contest

DJ Contest-ul se va desfășura pe Mixcloud, iar concurenții își pot trimite propunerea, constând într-un mix, până în data de 8 Martie, ora 23:59. Durata minimă a mixului va fi de 20 de minute și pentru a fi selectat în finală trebuie să înregistreze minim 50 de ascultări. În 9 Martie, mixurile selectate în finala, vor fi uploadate pe contul de Mixcloud EC și vor putea strânge aprecieri până în 15 Martie, ora 23:59. În 19 Martie, deodată cu ceilalți artiști confirmați la EC, organizatorii vor anunța și DJ-ii care vor pune muzică pe una din scenele de la EC.

Alegerea finaliștilor:

Selectarea trupelor finaliste se va face folosind următoarele criterii: feedback din partea publicului (like-uri, share-uri, comments), încadrarea genului muzical în cadrul EC.

Selectarea djilor finaliști se va face folosind următoarelor criterii: feedback din partea publicului (play, favorites, shares, comments), tehnica, selecția pieselor, originalitatea mix-ului.

Alegerea câștigătorilor:

Finaliștii vor trebui sa strângă voturi/favorites. La sfârșitul perioadei de votare, câștigătorii se vor alege după următoarele criterii: voturile publicului (25%) și nota juriului EC (75%). Vor fi alese patru trupe și patru DJ care vor primi cate un slot pe una dintre scenele EC.

Mai multe detalii despre regulamentul competiției, aici.

Postaţi un comentariu