Turneul caritabil „Volei 2 Give” susține proiectele clujene Centrul de zi EveryChild al FRCCF și O Masă Caldă

Turneul mixt de volei, Cupa „Volei 2 Give”, a ajuns la ediţia cu numărul III şi este programat pentru luna decembrie 2015. În competiţie s-au înscris 32 de echipe, meciurile urmând să se desfăşoare în zilele de 5 şi 6 decembrie 2015, începând cu ora 9.00, în sălile de sport ale Liceului de Informatică „Tiberiu Popoviciu”, Liceului Teoretic „Onisifor Ghibu” şi Școlii „Constantin Brâncuşi”.

Cupa „Volei 2 Give” este o competiţie sportivă destinată amatorilor, iubitori de volei. Fondurile adunate din taxa de participare (în valoare de 25 lei/persoană) vor fi direcţionate spre două proiecte sociale ale comunităţii clujene: centrul de zi EveryChild al FRCCF și O Masă Caldă.

„Am ajuns la ediţia cu numărul III pentru că, în continuare, sunt oameni care vor să facă sport şi să-şi ajute semenii, în acelaşi timp. Și asta ne bucură nespus. Suntem convinşi că şi la această ediţie vom avea meciuri de volei de calitate, cu oameni de calitate, surprize, şi, nu în ultimul rând, multe zâmbete.Haideţi să dăm oamenilor speranţa! Let’s give hope! Let’s Volei 2 Give!”, a spus Florentina Oprea, organizator.

La ediția de anul trecut s-au înscris în competiție 20 de echipe. Competiţia este organizată de un grup de oameni sufletişti, reuniti sub numele de The Givers (Florentina Oprea, Mihai Sepsi, Raimonda Boian) şi a strâns, în ediţiile anterioare, peste 6.800 de lei din taxa de participare şi donaţii individuale.

Toți cei care doresc să ajute cele două proiecte clujene, pot să facă donații în cele două zile destinate competiției spotive, întrucât în toată cele trei săli vor exista urne speciale amenajate.

Programul meciurilor poate fi vizionat aici. 

Postaţi un comentariu