Riderii s-au întrecut în trick-uri la Electric Castle. Un maghiar și un polonez, regii Castle Line

Castle Line a reunit cei mai buni rideri de BMX și MTB Dirt la Electric Castle. 31 de participanți (13 BMX și 18 MTB) s-au bătut în trick-uri și linii pentru a fi încoronați drept regii castelului.

Misiunea cea mai grea i-a revenit juriului, format din Dawid Godziek, Mihai Cosma aka Necs și Ciprian Popescu. Ei au fost cei care au „cântarit” evoluția fiecărui rider.

Castel Line

Castel Line

Traseul a fost unul dificil, foarte tehnic, iar ploaia măruntă care nu a încetat timp de aproape două zile la Bonțida, a făcut competiția și mai dificilă. Riderii au avut numai o sesiune de antrenamente pentru a se obișnui cu traseul, după care a început competiția. În ciuda acestui impediment, bicicliștii au venit cu linii impresionante, creative, curate, cu trick-uri executate corect.

Ciprian Fusle/ Foto: Cristina Voinea

Ciprian Fusle/ Foto: Cristina Voinea

Trick-uri precum backflip, bar spin, 360 tail whip sau track driver au adus ropote de aplauze din rândul spectatorilor.

Traseul de concurs Castle Line a fost compus dintr-o rampă de plecare, două duble medii din pământ, contrapantă pentru schimbarea direcției de mers, step-up step-down, shooter și wall ride.

Riderii care au intrat în finală au avut câte trei runde să impresioneze juriul. Astfel, cu fiecare rundă, nivelul de dificultate al trickurilor a evoluat.

Foto: Andrei Mosloc

Foto: Andrei Mosloc

Jakob Sidzina și Csepel Cservenak au legat cele mai bune manșe la Castle Line, cei doi câștigând  competiția la categoria MTB, respectiv BMX.

Ciprian Alex Fusle din Sibiuț și Denes Zsombor din Miercurea Ciuc au câștigat la categoria Best Rookie, iar Adam Gloscowic a câștigat la secțiunea Best Trick, cu un backflip tuck no-hander.

[stextbox id=”custom”]

Câstigătorii Castle Line:

BMX
Locul 1: Cservenak Csepel (Gyula, Ungaria)
Locul 2: Marcin Sleczka (Bielsko-Biala, Polonia)
Locul 3: Demian Barnabas (Miercurea Ciuc)
Best Rookie: Denes Zsombor (Miercurea Ciuc)

MTB
Locul 1: Jakob Sidzina (Bielsko-Biala, Polonia)
Locul 2: Andras Horvath (Budapesta, Ungaria)
Locul 3: Martin Rot (Wroclaw, Polonia)
Best Rookie: Fusle Alexandru Ciprian (Sibiu)

[/stextbox]

Foto: Andrei Stetcu, Andrei Mosloc, Cristina Voinea

Distribuie:

Postaţi un comentariu