Frumuseţi de azi, după moda de acum 100 de ani

transilvaniareporter.us18.list-manage.com

În debutul lunii femeii, Sala Polivalentă din Cluj găzduieşte, în perioada 28 februarie-1 martie, o expoziţie cu vânzare dedicată frumuseţii, expoziţie adresată în special celor care activează în industria beauty, dar şi oricărui doritor sau, mai ales, doritoare.

Melinda Bajzath, proiect manager Beauty Forum România, ne oferă câteva detalii despre eveniment: „Beauty Forum suntem o firmă germană şi ne bazăm pe know-how-ul pe care îl avem: de 20 de ani suntem lideri de piaţă, mai ales pentru ţările germanice, în Ungaria, iar de trei ani am deschis şi pe piaţa românească, aceasta este a treia ediţie. În afară de faptul că punem accent pe expoziţie cu vânzare, punem foarte, foarte mare accent pe programele profesionale, pentru că noi încercăm să întărim profesionalismul în industria beauty. Am ales Clujul ca loc de expoziţie, deoarece Bucureştiul este foarte plin şi dorim să aducem o forţă nouă pieţei din România, încercăm să intrăm puţin pe partea ardeleană şi să ne dezvoltăm în fiecare oraş din Ardeal. Sunt 50 de expozanţi din România, Ungaria, Germania, cu segmente de cosmetică, păr, make up, accesorii şi tot ce este legat de industria beauty. Sunt vizitatori din industria de profil, dar ne aşteptăm şi la circa 2.500 de alţi vizitatori”.

În cadrul evenimentului sunt organizate şi concursuri de specialitate, iar în acest an, în ton cu moda retro, tema concursurilor a fost anii 20.

„În afară de faptul că este expoziţie cu vânzare, concursurile de specialitate reprezintă o foarte mare atracţie a evenimentului nostru, pentru că toţi profesioniştii din fiecare segment au posibilitatea să vină şi să-şi arate ce ştiu. Avem în fiecare an o tematică specială pe partea de make up şi pe partea de design. În acest an, avem tema anii 20. Trebuie să-şi folosească fantezia, să se documenteze un pic cum au fost anii 20, iar câştigătorii vor reprezenta în toamnă România la concursul internaţional de la Munchen”, a mai spus Melinda Bajzath.

Postaţi un comentariu