Clujenii, încurajați să devină gazde pe perioada Untold Festival

CampusUNTOLD

Organizatorii Untold Festival se pregătesc pentru cel mai așteptat eveniment al anului cu multiple variante de cazare. Totodată, încurajează și localnicii să ofere în chirie spații pentru festivalieri.

Între 30 iulie și 2 august, Untold Festival transformă Clujul în destinația turistică muzicală a verii. Line-up-ul de milioane, atmosfera de festival și 80 de ore de muzică pentru toate gusturile constituie atracția verii pentru cei aproximativ 300.000 de participanți așteptați în cele patru zile de festival.

În momentul actual, participanții la festival pot lua în calcul următoarele posibilități de cazare: în Campingul oficial Untold (capacitate de apox. 25.000 de persoane) și în Campusul Hașdeu (1.000 de locuri disponibile).

Detalii despre modalitatea de achiziționare se găsesc aici.

În perioada următoare vor fi anunțate alte noi posibilități de cazare. Variantele pe care organizatorii le pun la dispoziția turiștilor sunt:

  • ACCES CAMPING – 52.43 lei/pers
  • ACCES CAMPING x 2 + cort 2 persoane + Saltea gonflabile + pătură – 280 lei => 140 lei/pers
  • CĂMIN LICEU (4-5 paturi/cam; baie la comun) – 50 lei/pers/noapte => 200 lei/pers
  • CĂMIN STUDENȚESC STANDARD (5 paturi/cam; baie la comun) – 65, 4 lei/noapte => 261, 6 lei/pers
  • CĂMIN STUDENȚESC MODERNIZAT (4 paturi/cam; baie în cameră) – 80 lei/pat/noapte => 320 lei/pers

Variantele de cazare puse la dispoziție de organizatori pot găzdui un total de aproximativ 30.000 de persoane. Ținând cont de faptul că unitățile hoteliere de pe raza municipiului Cluj-Napoca sunt rezervate integral deja, organizatorii încurajează localnicii să vină în întâmpinarea cererii mari cu oferte de cazare pentru cele patru zile. Clujenii care doresc să ofere spații în chirie în perioada festivalului pot să-și posteze oferta pe următoarele platforme: Cazare @ Untold sau Bed Finder @ Untold.

Distribuie:

Postaţi un comentariu