Testați STAILER dacă vă doriți o agendă online a programărilor la salon

Stailer, noua platformă ce concentrează zeci de saloane de înfrumusețare din zona Cluj Napoca, vine cu beneficii la pachet. Oricine își dorește să își optimizeze timpii de căutare a saloanelor de beauty, să își programeze o vizită la salon o poate face prin intermediul platformei stailer.ro. Nu doar că această abordare înseamnă eficiență și digitalizare, însă aduce totodată și alte avantaje pentru clienți.

Cât de simplu puteți căuta și găsi salonul dorit

Stailer a fost platforma gândită să faciliteze accesul la această nișă de servicii. Astfel, doritorii își pot crea un cont aici pentru a căuta și găsi în timp scurt lista saloanelor înscrise. Vorbim despre saloane de top, unele prestigioase ce au agenda plină mai tot timpul anului, saloane de beauty și înfrumusețare unde puteți opta pentru oricare din serviciile lor: pensat, vopsit, tuns, manichiură, pedichiură, întreținere barbă etc.

Varietate există atât la capitolul servicii pentru bărbați, cât și cele pentru femei și saloane pot fi dedicate exclusiv unei nișe sau ambelor tabere. Cert este că în ultima vreme saloanele de profil s-au diversificat destul de mult, iar asta face căutarea cu atât mai dificilă. Mai ales când doriți o programare într-o zi sau la o oră anume.

Cum vă ajută Stailer? În câteva minute și fără să complicați lucrurile luând contact telefonic cu fiecare salon în parte, aveți o lungă lista de opțiuni. Poate fi ales salonul dorit, serviciul de interes și imediat sunt filtrate și posibilitățile orare pentru o programare. Totul este gratuit!

În completare, prin același cont creat în cadrul paginii stailer.ro, pot fi setate remindere, ceea ce vă ajută să vă organizați ziua astfel încât să nu uitați de vizita la salon. Reminderele pot fi de tip sms, iar anulările sau reprogramările sunt de asemenea posibile. În cazul în care chiar prestatorul de servicii vă anulează programarea, veți fi înștiințați de asemenea prin sms.

Totul la un click distanță

Diversele servicii, cumpărăturile, shopping-ul, plățile pot fi făcute toate online.  Acum a venit și timpul serviciilor de beauty să se alinieze trendurilor de actualitate și să poată fi accesate mai rapid, mai ușor, mai eficient. Stailer vine cu acest mare avantaj și se dedică publicului larg. Deși deocamdată activează doar pentru Cluj, promisiunea există ca în viitorul apropiat o astfel de platformă să își extindă serviciul și către alte orașe ale țării.

Alte avantaje pentru utilizatori:

  • Posibilitate de programare oricând.
  • Acces non stop la contul din care pot fi gestionate programările.
  • Acces la saloanele de top din tot Clujul.
  • Asistență online pentru cei care au nevoie.
  • Cont creat gratuit.

Poate aspectul major este cel de rapiditate cu care puteți programa vizita la salon, minimum de efort, dar maximă eficiență. Confirmarea vine imediat, datele sunt în timp real actualizate astfel că oricine, de oriunde și în orice moment al zilei poate programa sau alege data liberă la un salon.

Stailer este activ începând cu această lună. Doritorii își pot rezerva un loc în rândul celor care apreciază modernul și știu că timpul contează într-atât încât orice rutină a zilei poate fi definită de digitalizare.

Contact Stailer: support@stailer.ro sau live chat în cadrul paginii oficiale.

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu