Accesorii de PC ce pot folosi tehnologia wireless

E uimitor cat de repede avanseaza tehnologia. Zilnic apar noi gadgeturi, noi updateuri la softurile pe care le intrebuintam si asa mai departe. Astazi vrem sa ne oprim putin asupra modului in care se vede acest lucru la accesoriile pentru PC, mai exact la cele mai populare variante care pot folosi tehnologia wireless. Aceasta din urma, asa cum stii, reduce din cablurile utilizate si permite controlul de la anumite distante, insa, poate da probleme cand vine vorba de timpul de raspuns si/sau puterea semnalului.

Asadar, iata cu ce iti poti dota computerul pentru a te bucura de evolutia tehnologiei.

  • Mouse

Un astfel de gadget este foarte util, deoarece iti permite sa folosesti cu usurinta computerul chiar si atunci cand nu te afli langa el. Poti sa controlezi ceea ce se intampla pe display stand relaxat/a in pat, ceea ce e foarte util, de exemplu, cand te uiti la serialele preferate sau cand asculti muzica si vrei sa schimbi melodia. Dar, poti folosi mouse-ul wireless in tot felul de situatii ce presupun intrebuintarea unui PC. Poate nu e cea mai buna alegere in gaming, daca nu investesti foarte mult intr-un astfel de device, deoarece pot exista probleme legate de puterea semnalului. 

  • Casti wireless

Astfel de accesorii sunt la mare cautare in ultima vreme. Ele te vor ajuta sa te bucuri de muzica preferata fara alte cabluri suplimentare. Daca alegi modele de calitate, te vei bucura de un sunet clar si puternic. Insa, marea problema aici consta in faptul ca ele trebuie incarcare zilnic, daca le folosesti mereu. Pentru a nu ramane fara baterie cand ti-e lumea mai draga, iti recomandam casti wireless bune care merg utilizate si cu fir, acestea fiind cele mai apreciate. 

  • Tastatura

Un astfel de gadget fara fir e preferat mai ales in cazul celor care il folosesc nu doar pentru PC, ci si pentru un smart TV, consola si asa mai departe. E mult mai simplu de intrebuintat un astfel de device, deoarece e usor de mutat de la un dispozitiv la altul si, atata timp cat respecti raza de acoperire a semnalului, totul e in regula. Nu e insa o varianta foarte buna pentru gaming, deoarece in cazul jucatorilor e nevoie de un semnal foarte bun, fara intreruperi sau timp de raspuns intarziat. 

  • Boxe

Vrei ca muzica de pe PC sa se auda foarte bine indiferent de incaperea din casa in care te afli? Atunci o boxa wireless ti-ar putea veni in ajutor. Nu esti limitat/a de lungimea firului, dar tine cont de faptul ca puterea semnalului nu va fi buna la o distanta foarte mare de device-ul de redare, ci trebuie sa respecti raza de actiune din specificatii.

  • Controler

Daca iti place sa te bucuri de gaming, un controler fara fir ti-ar putea fi un partener de incredere pentru a te juca intr-un mod cat mai confortabil. De cele mai multe ori, aceste device-uri sunt realizate foarte bine, astfel incat sa nu prezinte probleme cu semnalul si sa permita un timp de raspuns rapid, astfel incat sa-ti ofere o experienta cu adevarat placuta.

Asadar, daca vrei sa scapi de fire si sa te bucuri de accesorii de ultima generatie, alege-le pe cele wireless.

Distribuie:

Postaţi un comentariu