Volei în scopuri caritabile. 6000 de lei vor fi donați copiilor de la Mănăstirea Dumbrava

În perioada 8-9 iunie 2019, Cluj-Napoca a fost gazda celei de-a IX-a ediții a turneului caritabil de volei mixt pentru amatori, V2G. La turneu s-au înscris 23 de echipe, venite din Botoșani, București, Bușteni, Cluj-Napoca, Dej, Oradea, Turda și Zalău. Competiția a fost împărțită și în acest an în Turneul V2G pentru avansați și Turneul V2G pentru începători și s-a desfășurat în sălile de sport de la „Școala Gimnazială Constantin Brâncuși”, „Școala Generală nr. 15 – Onisifor Ghibu”, „Liceul cu Program Sportiv Cluj-Napoca” și “Colegiul Tehnic Cluj-Napoca”.

VRCteam din Botoșani a câștigat primul loc la această competiție, urmată de clujenii de la Tulip și dejenii de la Smurf Team. “Participarea la turneu a fost un privilegiu pentru echipa VRCteam și oricând, cu drag, vom da curs invitației organizatorilor. Suntem echipa care joacă volei după trei principii: pasiune, sinceritate, profesionalism” a declarat Iulian Hustiuc, căpitanul echipei VRCteam.

Cel mai bun ridicător al turneului a fost Bianca Cenan de la echipa Tulip, cel mai bun atacant – Andrei Brustur, echipa Tulip, cel mai bun centru – George Ciobanu de la echipa VRCteam, iar MVP-ul turneului a fost Răzvan Bacila, de la echipa Tulip. Organizatorii s-au gândit și în acest an să recompenseze participarea voleibaliștilor cu premii surpriză, astfel ca au fost împărțite premii pentru Cel mai energic jucător – Vadim Cojuhari, Cei mai faini adidași – Marian Pîrlea, Cele mai frumoase tricouri – 6Packers, Miss VOLEI2GIVE – Ana Mureșan, Mister VOLEI2GIVE – Cosmin Andone.

Începând cu aceasta ediție, Volei2Give are onoarea de a avea alături cea mai mare voleibalista a României, Cristina Pîrv, în calitate de Ambasador Volei2Give. Cristina a fost alături de voleibaliști în cele 2 zile ale competiției, cu sfaturi, zâmbete și încurajări, implicându-se activ și în joc, printr-un meci demonstrativ alături de arbitri și jucători.

“Mi-a făcut mare plăcere sa particip în weekend-ul trecut ca “Ambasador Volei2Give”, un eveniment caritabil care este la a IX-a ediție, și sunt fericită să văd că sunt oameni care sunt pasionați ca și mine de volei. Am participat la tragerea la sorți, am fost alături de echipele înscrise, am jucat un meci demonstrativ și am înmânat cupele și medaliile. Dar cel mai satisfăcător lucru pentru mine a fost să văd pasiunea tuturor pentru volei și pentru o cauza așa nobilă, să ajutăm copiii de la Mănăstirea Dumbrava”, a declarat Cristina Pârv.

„Rezultatele” financiare ale competiției se ridică la suma de 6000 de lei, bani care vor fi folosiți pentru cumpărarea de alimente și produse destinate copiilor de la Mănăstirea Dumbrava.

Distribuie:

Postaţi un comentariu