Studenți la Cluj, diplomă de la Essex

Campusul Universității Essex.

Facultatea de Studii Europene se mândrește, începând de anul acesta, cu posibilitatea acordării unei diplome de masterat, în domeniul relațiilor internaționale, recunoscută nu doar de Universitatea Babeș-Bolyai, ci și de prestigioasa Universitate din Essex.

Masteratul de Relații Internaționale, politică externă și managementul crizelor (International Relations, Foreign Policy and Crisis Management) este coordonat de conferențiarul universitar Valentin Naumescu, fost secretar de stat în Ministerul Afacerilor Externe și fost consul general al României la Toronto. Programul are  durata de doi ani și oferă absolvenților două diplome în domeniul relațiilor internaționale, atât din partea UBB, cât și din partea Universității Essex.

Masteratul în relații internaționale se mândrește deja cu o serie de profesori români și internaționali, consultanți, experți și cercetători în domeniul diplomației și al politicii internaționale, care au predat de-a lungul anilor în cadrul programului deja amintit oferind studenților atât o bună pregătire teoretică, cât și un bagaj de cunoștințe practice.

Distribuie:

Postaţi un comentariu