S-a lansat prima bere special creată pentru un festival de muzică

Ursus lansează prima bere special creată pentru un festival de muzică din România, inspirată de trăirile și atmosfera unică a festivalului. Berea este ediție limitată și are cu un gust special fiind produsă după o rețetă dezvoltată pentru festival.

„Să fii parte dintr-un fenomen muzical atât de mare este o senzație intensă atât pentru public cât și pentru cei care lucrează în spatele scenei. Ne bucurăm să fim parte din această poveste de succes care a impus un standard foarte înalt prin recordurile de participare și calitate pe care le-a înregistrat chiar de la prima ediție. Ediția limitată Ursus Untold duce implicarea noastră la un nou nivel”, declară Mihaela Băbeanu, Senior Brand Manager, Ursus Breweries.

Ediția limitată Ursus Untold este disponibilă pe timpul verii, în perioada iunie – august și este ambalată în trei variante de doze cu elemente stilistice reprezentative pentru universul muzicii Untold.

Ursus Untold este o bere blondă cu un gust special și extrem de interesant datorită soiurilor speciale de hamei folosite. Cu un gust mai lejer, berea este răcoritoare și ușor de băut, ceea ce o transformă în băutura perfectă pentru a întreține entuziasmul unui festival de muzică și a răcori atmosfera ori de câte ori este nevoie. Ursus Untold este distribuită la nivel național în rețelele de comerț modern și tradițional.

Postaţi un comentariu