Nemții de la Bosch au recrutat la Cluj angajați pentru fabrica din Blaj

Compania Bosch a organizat în acest weekend în Piața Unirii un eveniment de recrutare de personal pentru fabrica deschisă la Blaj în urmă cu doi ani. Reprezentanţii firmei germane doresc să angajeze, 300 de specialişti în inginerie mecanică şi electronică.

Evenimentul a făcut parte din caravana de recrutare care va ajunge până în 14 martie și în alte două orașe transilvane, caravană desfășurată sub mesajul l „Enter the Bosch world” și care vizează promovarea oportunităților de carieră din cadrul celei mai mari locații Bosch din țară, cea din Blaj.

La avenimentul de la Cluj a fost prezentșți managerul general al fabricii din Blaj, Werner Richter care a precizat că firma a ales această modalitate de recrutare tocmai pentru a găsi cei mai buni specialiști, ingineri mecanici și ingineri electroniști și mai ales oameni motivaţi să facă o carieră într-o companie internaţională.

În Blaj, grupul german activează din 2007, aici fiind înfiinţate două unităţi de producţie pentru tehnică liniară şi o unitate de producţie în domeniul auto. Tot aici va fi inaugurat şi un centru de dezvoltare şi cercetare pentru tehnologia auto. La Blaj compania are 1.200 de angajaţi, la care se vor adăuga în acest an 300. Până în 2020 firma doreşte să ajungă aici la 2.000 de salariaţi. Bosch are o fabrică și în județul Cluj, la Jucu, unde lucrează circa 700 de persoane.

 

Postaţi un comentariu