Moș Nicolae, asaltat de copii în Piața Unirii

Moș Nicolae a venit în această seară în mijlocul Clujului pentru sute de copii sosiți cu mic, cu mare alături de părinți să nu piardă întâlnirea cu Moșul. Piața Unirii a fost plină până la refuz de clujenii veniți să petreacă o seară cu muzică, voie bună, cadouri, dulciuri și vin fiert în centrul orașului.

lume piata

Căsuțele care împânzesc piața în cadrul Târgului de Crăciun au fost luate efectiv cu asalt de mulțimea de clienți veniți fie să cumpere cadouri pentru cei dragi, fie să savureze delicatese tradiționale sau un vin fiert aromat.

casuta dulciuri

Oferta a fost chiar pentru toate gusturile, de la obiecte artizanale, la lumânări decorative, costume populare, bijuterii, până la produse tradiționale din brânză și carne. Singurul ingredient de care aveai absolută nevoie era însă răbdarea, pentru că la fiecare căsuță erau cozi impresionante.

Pentru că și vremea nu a fost deloc rece, atmosfera din piață a fost una foarte plăcută. Mai ales că de Moș Nicolae s-a deschis, în cele din urmă și patinoarul din Piața Unirii, astăzi intrarea fiind gratuită. Așa că mulți dintre cei mici și mari s-au bucurat de ocazia de patina.

patinoar piata unirii

Sigur cel mai așteptat moment a fost cel al întâlnirii cu Moș Nicolae care a fost ”găzduit” de căsuța lui Moș Crăciun. Aici copiii s-au înghesuit să vorbească cu Moșul, să îi spună cât de cuminți au fost și ce cadouri își doresc. La mare modă au fost bineînțeles selfiurile cu Moșul, care a avut răbdare pentru fiecare copil. Moșul și ajutoarele sale au împărțit circa 1200 de cadouri.

copii cu cadouri

Atmosfera din piață s-a animat și mai mult când pe scenă a urcat Andra. Cântăreața a susținut un concert alături de trupa sa.

andra fani andra

Târgul de Crăciun din Piața Unirii va continua până în 26 decembrie.

Fotografii realizate de Dan Bodea.

Citiți și Târgul de Crăciun de la Cluj se deschide de 1 Decembrie pentru a afla care este programul.

Postaţi un comentariu