Campanie InfoTrafic şi Dare to Dream: zâmbete pentru copii în luna decembrie

Este acel moment din an în care toţi ne dorim să le facem daruri şi surprize celor dragi. Pentru că, de cele mai multe ori, bucuria de a dărui este mai mare decât cea de a primi, orice gest mic este important, atunci când aduce un zâmbet, mai ales pe faţa unui copil.

Anul acesta, InfoTrafic – Radioul de pe strada ta! sprijină asociaţia Dare to Dream, un ONG format numai din voluntari sufletişti, hotărâţi să ofere sprijin persoanelor din medii defavorizate, în special copiilor şi tinerilor.

Asociaţia Dare to Dream activează deocamdată în judeţele Cluj şi Sălaj, promovând şi sprijinind accesul la educaţie, educaţia non-formală şi dezvoltarea personală, în sânul comunităţilor sărace. Mai multe detalii despre misiunea asumată de tinerii voluntari ai asociaţiei Dare to Dream puteţi găsi pe site-ul lor: http://www.daretodream.ro.

În luna decembrie, asociaţia strânge cadouri pentru un grup de copii, iar noi putem ajuta fie donând direct obiecte folositoare pentru ei, fie virând bani – toate informaţiile despre copii şi despre modul în care le putem face o bucurie, găsiţi aici: http://www.daretodream.ro/give-a-gift-ofera-un-cadou-de-craciun/

Iar InfoTrafic – Radioul de pe strada ta! le-a pregătit o zi specială. Astfel, pe 21 decembrie 2015, copiii vor participa la un atelier de confecţionat felicitări de Crăciun, la Diverta; apoi sunt aşteptaţi la masă, la restaurantul tradiţional Casa Maramureşeană, care le va pregăti multe bunătăţi.

Postaţi un comentariu